Cere oferta Cere oferte
Vacante

URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL, Sovata, Romania

INFORMATII GENERALE:

Hotelul detine cele mai bune dotari pentru a putea petrece un weekend balnear relaxant si revigorant. Hotelul Ursina, cotat la trei stele, ofera un centru balnear spatios, tratamente cu apa sarata, bazin wellness, bazine Kneipp si o zona generoasa de sauna si terapie pentru tratamente medicale si de intretinere.

Tratamentul balnear se asigura doar pentru adulti.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:

Indiferent daca este vorba de tratament, intretinere sau interes profesional,vizita ta in acest hotel reprezinta intotdeauna alegerea potrivita.

FACILITATI UNITATE:

Cele 144 de camere ale hotelului ofera oaspetilor standarde de calitate si confort, mizand pe un design inovator, cu tuse naturale. La randul sau, spa-ul va pune la dispozitie doua piscine, saune, receptie spa si receptie medicala, plus o zona de tratamente medicale si una de wellness. Fiecare camera beneficiaza de WI FI gratuit, LED TV, aer conditionat si un balcon care va dezvaluie o priveliste grozava. Exista si camere cu facilitati pentru oaspetii cu dizabilitati, dar si mai multe camere interconectate.

Designul camerelor de hotel se remarca printr-un stil modern, proaspat si tineresc. Prezenta lemnului ofera o atmosfera calda, in timp ce culorile pastel sunt asortate cu accente pline de viata si putin cupru.
Solutia de amenajare a baii lasa peretii despartitori neschimbati si promoveaza solutii practice si usor de intretinut: lavoarul din ceramica monobloc cu spatiu de depozitare lateral generos este sustinut de un dulap fara parti mobile. Zona de dus este delimitata de un panou fix din sticla si dotata cu un sifon de scurgere in pardoseala. Scopul proiectarii este de a oferi o atmosfera linistita si luminoasa. Fumatul nu este permis.
Printre facilitatile oferite in camera se numara servirea micului dejun, spalatorie si un minibar. Hotelul se bucura si de o baza de tratament si un centru SPA pregatite sa-ti ofere cele mai relaxante momente.

DESCRIERE CAMERE:

Camerele duble standard au 20 mp si sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, scaune si masuta de cafea, birou de lucru cu Wi-fi, TV, aer conditionat, balcon. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par. Vedere spre padure.

Camerele duble superior au 20 mp si sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, scaune si masuta de cafea, birou de lucru cu Wi-fi, TV, aer conditionat, balcon. Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par. Vedere spre lac.

Oaspetii Ursina Health Spa Hotel au la indemana nenumarate spatii de relaxare. Piscine, saune, camera de relaxare, cabinete de masaj si terapii revigorante.
Pentru sanatatea Dvs baza de tratament proprie are terapii de recuperare locomotorie si musculo-scheletala, elongatii subacvale, impachetari cu parafina si remedii naturale.
Rasfatul e la locul lui, oricand vrei un masaj sau o impachetare.


ATRACTII TURISTICE: Salina Praid, plimbare cu mocanita pe ruta Sovata - Campul Cetatii (sezonier), Drumul Sarii (o plimbare relaxanta prin padure, in jurul lacurilor din statiune potrivita pentru orice varsta), turul statiunii cu trenuletul, parcul de aventura langa lacul Tivoli si bineinteles o baie in Lacul Ursu, Turnul Belvedere de asemnea nu trebuie ratat.

SERVICII DE MASA:
Restaurantul Menta are un design contemporan si o atmosferaprimitoare. Fatada din sticla pe toata lungimea restaurantului ofera multalumina naturala, iar diferitele optiuni de tip bufet va vor satisface cusiguranta gusturile. In timpul cinei, oaspetii se pot bucura de muzica live.Mic dejun 07:00 - 10:30 Cina 18:00 - 21:30


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL, Sovata, Romania

Pot achizitiona sejurul la URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL?

Check-in incepand cu orele 14.00 si check-out pana la ora 12.00.

URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL este potrivita pentru copii?

Copiii sunt bineveniti.

URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL accepta animale de companie?

Se accepta accesul cu animale de companie de talie mica.

Care sunt principalele facilitati la URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL?

Centru, SPA, restaurantul, centru conferinte.

Exista optiunea de all inclusive la URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL?

Nu exista aceasta optiune.

Exista parcare privata la URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL?

Hotelul dispune parcare privata contra cost.

Locatie URSINA ENSANA HEALTH SPA RESORT HOTEL, Sovata, Romania