Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL ALUNIS, Sovata

Daca doriti un sejur de odihna sau tratament, sa organizati un eveniment, Hotelul ALUNIS reprezinta o alegere buna. Facilitatile hotelului va permit sa petreceti un sejur memorabil.
Descriere facilitati:
Pentru a asigura cele mai bune conditii de tratament pentru dvs., din 2008 Complexul ALUNIS a deschis o moderna baza de tratament proprie in incinta hotelului pentru tratarea afectiunilor cu profil reumatismal, ginecologic, respiratoriu. Datorita proprietatilor curative ale apelor sarate si ale namolurilor extrase din lacurile sarate din zona Sovata, statiunea a devenit destinatia recomandata in tratarea afectiunilor ginecologice si reumatismale, o statiune unica in Europa, renumita pentru frumusetea sa si efectele benefice asupra sanatatii dvs. In Baza de Tratament Alunis efectuam urmatoarele tratamente: Preventiv reumatologic - profilaxie primara, profilaxie secundara Curativ reumatologic - stari algice dupa reumatism Sokolski-Boniland - artrite si poliartrite secundare - artrite toxice - poliartrita reumatoida - spondilita anchilozanta - spondilite de origine infectioasa si traumatica - reumatismul cronic degenerativ: artroze, spondiloze - apofizite, cvaste cervicale, lombalizari, sacralizari - fracturi cu consolidare intarziata sau cu calusuri dureroase - osteite posinfectioase sau posttraumatice - miozite, fibromizite, mialgii - bursite, tendomizite - radiculite, plexite, nevrite, nevralgii Curativ reumatologic forte - boli invalidante ale aparatului locomotor - pareze si paralizii ale nervilor periferici Preventiv ginecologic - dereglari nesistematizate ale ciclului menstrual - nulipare pentru pregatirea terenului pentru o viitoare sarcina Curativ ginecologic - colpite cronice, cervicite cronice - metrite - deviatii uterine, hipoplazii uterine - anexite cronice - perimetrite si parametrite - pelviperitonite cronice - amenoree primara sau secundara - sechele postinflamatorii sau postoperatorii Tratament pentru stimularea fertilitatii - sterilitate primara - sterilitate secundara - infertilitate de diferite etimologii
Atractii turistice:
Praid - salina si muntele de sare, Muzeul Mineritului, Corund - obiecte din ceramica smaltuita, Sighisoara - Cetatea Medievala (sec. XIV-XVI); partii de schi si sanius la cca. 14 km.
Politici:
Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 si se incheie la ora 11.00 in ziua plecarii.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Alunis, categoria I.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL ALUNIS, Sovata

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Sauna
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Indoor Swimming Pool
Bar
Minibar
Health treatments facilities
Solarium

Locatie HOTEL ALUNIS, Sovata