Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Danubius Health Spa Resort Sovata este un hotel total renovat, cu propria baza de tratament.
Hotelul este situat in apropierea lacului Ursu (200 de metri), detine unul dintre cele mai moderne centre Spa din tara, oferind turistilor o oaza de relaxare si voie buna. Baza de tratament asigura tratamente de specialitate la un inalt nivel profesional. Danubius Health Spa Resort Sovata este locul ideal pentru: -organizarea de evenimente festive si de afaceri -odihna -tratament -cei care practica turismul de intretinere/wellness.
Descriere facilitati:
Tratament: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie. Programele de cure balneara sunt valabile numai pentru rezervari care includ cazare si demipensiune. Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost. Noul centrul Spa al hotelului Danubius Health Spa Resort Sovata**** pune la dispozitia turistilor: - piscina (adancime: 150 cm, Temperatura apei: 26-28 C) - jacuzzi (adancime: 100-110 cm, Temperatura apei: 30-32 C) - bazin copii ( Adancime: 30-60 cm, Temperatura apei: 30-32 C) - kneipp cald ( Adancime: 30 cm, Temperatura apei: 40-42 C) - kneipp rece ( Adancime: 30 cm, Temperatura apei: 12-14 C) - bazin imersie: ( Adancime: 112 cm, Temperatura apei: 12-14 C) - apa sarata (adancime: 90-105 cm, Temperatura apei: 32-36 C). Timp recomandat pentru înbaiere: 15 - 20 de minute, sau după recomandarea medicului. - camera de relaxare - sala de fitness Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea Restaurant Sovata categoria 4* , mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina sistem bufet suedez sau fisa cont " a la carte", in functie de numarul de turisti.
Facilitati copii:
Copiii intre 2 si 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare si alimentatie publica dupa urmatoarea schema: -1 adult & 1 copil in camera – copilul pe pat principal plateste 50% din tariful unui adult pe pat principal, -2 adulti & 1 copil in camera – copilul pe pat suplimentar plateste 50% din tariful patului suplimentar, -2 adulti & 1 copil in camera – copilul doarme impreuna cu parintii, in acest caz copilul va plati 50% din tariful meselor incluse in pachet. -2 adulti & 2 copii in camera – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme impreuna cu parintii. In acest caz primul copil va plati 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plati 50% din tariful meselor incluse în pachet, 2 copii cazati in camera connecting – platesc 50% din tariful unei camere duble.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Private bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Sauna
Fitness Centre
Free Wireless Internet
Safety Deposit Box in room
Airconditioning
Laundry
Ironing Service
Elevator
Massage
Indoor Swimming Pool
Bar
Safety Deposit Box at reception
Beauty Salon
Facilities for persons with disabilities
Health treatments facilities
Payed Parking
Solarium

Locatie