Cere oferta Cere oferte
Vacante

VILA TELECONSTRUCTIA

Destinații în România
 | 
Stațiuni balneo în România
 | 
Wellness & Spa in Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VILA TELECONSTRUCTIA, Slanic Moldova, Romania

INFORMATII GENERALE
Asezat in inima statiunii, Complexul Turistic Vila Teleconstructia te asteapta pentru a-ti oferi o gama diversificata de servicii.
Cu o baza materiala de ultima generatie complexul se adreseaza mai multor segmente de clientela, putand asigura prin diversitatea seviciilor pe care le pune la dispozitia turistilor atat petrecerea unor vacante sau minivacante, cat si organizarea de intruniri de afaceri, simpozioane, traininguri sau alte activitati de acest gen care se adreseaza clientelei de afaceri.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complexul este compus din spatii de cazare, restaurant, sala de consiliu, piscina, sauna, sala fitness si sala polivalenta (tenis de masa, tenis de camp).

FACILITATI UNITATE
Complexul Turistic Vila Teleconstructia dispune de un teren de tenis acoperit iar partia de schi si snowboard se afla la doar 1100 m de locatie.
Sala de fitness se afla la etajul 1 din corpul B al Complexului si este echipata pentru un antrenament complet. Accesul la sala de fitness, terenul de tenis de camp si tenis de masa este gratuit.
Complexul dispune de cea mai mare piscina acoperita din statunea Slanic Moldova. Apa este mentinuta la temperatura de 30 grade C iar temperatura ambientala la 30 grade C. Piscina este de dimensiuni semiolimpice, avand lungimea de 21 m si latimea de 9 m. Adancimea acesteia porneste de la 1.60 m si ajunge la 3.20 m. Accesul la piscina este gratuit. Vara se deschide si terasa pentru plaja putand astfel admira peisajul montan direct din piscina.

DESCRIERE CAMERE
Cazarea se poate asigura in camere duble cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, miniapartament cu 2 camere si 3 paturi individuale, apartament cu dormitor matrimonial si living cu canapea extensibila dubla.

SERVICII DE MASA
Restaurant Vila Teleconstructia va pune la dispozitie o bucatarie cu produse rafinate si variate. Meniurile din cadrul restaurantului din Slanic Moldova sunt adaptate fiecarui client, preparatele culinare fiind ca la mama acasa.

FACILITATI EVENIMENTE
Complexul Turistic Vila Teleconstructia dispune de o sala de conferinte pentru sedinte mici, cu o capacitate de 30 de locuri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente VILA TELECONSTRUCTIA, Slanic Moldova, Romania

Pot achizitiona sejurul la VILA TELECONSTRUCTIA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la VILA TELECONSTRUCTIA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la VILA TELECONSTRUCTIA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la VILA TELECONSTRUCTIA?

La Vila Teleconstructia check-in-ul se face incepand cu ora 14:00. Check-out-ul se face pana in ora 12:00.

VILA TELECONSTRUCTIA este potrivita pentru copii?

La Vila Teleconstructia copiii sunt bineveniti, insa fara facilitati speciale pentru acestia. ;

VILA TELECONSTRUCTIA accepta animale de companie?

La Vila Teleconstructia nu este permis accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la VILA TELECONSTRUCTIA?

La Vila Teleconstructia gasim ca facilitati teren de tenis acoperit, sala de fitness, piscina interioara. Piscina este de dimensiuni semiolimpice, avand lungimea de 21 m si latimea de 9 m. Adancimea acesteia porneste de la 1.60 m si ajunge la 3.20 m. Accesul la piscina este gratuit. Vara se deschide si terasa pentru plaja putand astfel admira peisajul montan direct din piscina. ;

Exista optiunea de all inclusive la VILA TELECONSTRUCTIA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Vila Teleconstructia, insa poti achizitiona sejururi cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completa.

Exista parcare privata la VILA TELECONSTRUCTIA?

Vila Teleconstructia dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Locatie VILA TELECONSTRUCTIA, Slanic Moldova, Romania