Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL NEMIRA, Slanic Moldova

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Sauna
Fitness Centre
Laundry
Free Parking
Indoor Swimming Pool
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Room service
Facilities for persons with disabilities
Free Cable Internet

Descriere HOTEL NEMIRA, Slanic Moldova

Hotel Nemira se află situat în inima Stațiunii Slănic Moldova, chiar la poalele Munților Nemira.
Împletirea dintre designul contemporan cu elemente naturale din lemn masiv și granit, suprafețele vitrate și terasele scăldate de lumină naturală sunt înnobilate de aerul tare și proaspăt de munte.
Politici:
Primirea camerei se realizează începând cu ora 14.00; Eliberarea camerei se realizează înainte de ora 12.00. Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei. Animale de companie: nu sunt acceptate!
Servicii masa:
- hotelul dispune de 2 restaurante: Restaurant Pheonix cu o capacitate de 70 locuri si Restaurantul Nemira cu o capacitate de 50 locuri, restaurant in care se serveste micul dejun intre orele 08 - 10.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie HOTEL NEMIRA, Slanic Moldova