Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL SATURN

5 stele

   Saturn, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL SATURN, Saturn, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotelul SATURN a fost inaugurat in anul 2007 si se caracterizeaza prin caldura cu care primeste oaspetii, prin eleganta si rafinamentul amenajarilor interioare.


FACILITATI UNITATE
Complexul Saturn 5* are in componenta spatii de cazare, restaurant clasic cu terasa la piscina, lobby, lobby bar, caffe bar, piscina in aer liber (cu jacuzzi si piscina pentru copii), pool bar, sala de conferinte, centru SPA (2 saune uscate, capsula Neo QI-multifunctionala, baie cu aburi si aromoterapie, jacuzzi, masaje corporale de intretinere si terapeutice, paturi incalzite pentru relaxare), sala fitness , loc de joaca pentru copii, parcare auto proprie, contra cost (25 Lei/ zi/ autoturism), plaja privata.

Servicii gratuite: Acces piscina si plaja privata dotate cu sezlonguri, umbrele, prosoape (in limita locurilor disponibile), sala de fitness, loc de joaca pentru copii, depozitare si transport bagaje in incinta, stand de presa, pastrarea valorilor, internet wireless in lobby si in camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului, serviciu de trezire, check-mail.

Servicii cu plata: sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi - solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, spalatorie, convorbiri telefonice in afara hotelului, room-service, parcare in limita disponibilitatii.
Sala de conferinta are o capacitate de 80 locuri si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem de sonorizare, internet, copiator, fax, scaner, imprimanta, sistem de traducere simultana.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

DESCRIERE CAMERE
Sistem de aer conditionat, TV prin cablu, internet wireless, telefon in camera si in baie, minibar, seif electronic, baie cu cada sau dus, sistem de acces in camera cu card RFID, oglinda machiaj, uscator de par si priza de barbierit, halate baie si papuci, produse cosmetice hoteliere, mobilier modern pentru camere si balcone/terase camere.

HOTEL (4 nivele I-IV)- 68 camere si 4 apartamente
Camera Dubla de Lux- Standard- matrimoniala / twin , cu o suprafata de 26 mp, baie cu cada, balcon/terasa, pat matrimonial 160-180/200 cm sau 2 paturi individuale 90/200 cm, doua fotolii.

Camera Dubla de Lux Matrimoniala- Vedere la piscina, cu suprafata de 26 mp, baie cu cada, balcon, pat matrimonial 160/200 cm, canapea extensibila.

Camera Dubla de Lux pentru persoane cu dizabilitati, pat matrimonial, baie echipata corespunzator, terasa, suprafata camera 26 mp.

Camere Duble de Lux interconectate printr-o usa interioara, una cu pat matrimonial si una cu 2 paturi individulale, camere ce pot fi utilizate individual sau impreuna, ideale pentru familii cu copii, suprafata individuala 26 mp/camera.

Apartamente de Lux compuse din dormitor cu pat matrimonial si camera de zi cu canapea extensibila, dormitorul avand baie cu Jacuzzi, iar camera de zi baie cu cada, terasa cu acces direct din dormitor si camera de zi, suprafata 52 mp.

Corp B HOTEL SATURN (VILA)- INAUGURAT IN 2017- este compus din parter si etaj, avand in componenta -15 camere, 2 junior suite si 2 apartamente.
Camera de Lux Superioara matrimoniala, cu o suprafata de 26 mp, baie cu dus, terasa, pat
matrimonial 160-180/200 cm, fotoliu extensibil, vedere la gradina, mobilier modern, decoratiuni marine, baie cu dus.

Camere de Lux interconectate, compuse din doua dormitoare, unul standard pentru copii si unul superior de lux, ambele cu pat matrimonial, terase individuale, vedere la gradina, mobilier modern, decoratiuni marine, baie cu dus. Pot fi utilizate si individual.

Junior Suite de Lux Superiora, cu pat matrimonial, zona amenajata pentru relaxare, suprafata
36 mp, canapea extensibila, baie cu dus si terasa cu vedere la gradina.

Apartamente de Lux Superioare, compuse din dormitor si camera de zi, pat matrimonial 180/200 cm, canapea extensibila, mobilier modern, decoratiuni marine, terasa cu vedere la gradina, suprafata 52 mp.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Saturn, la 150 m de plaja, avand acces din strada principala din statiune.

SERVICII MASA
Se acorda in restaurantul Saturn categoria 5 stele in sistem bufet suedez.
Turistii care achizitioneaza pachete cazare si demipensiune sau cazare si all inclusive vor beneficia de servicii in baza cardurilor primite la receptia hotelului.
Serviciile de masa pot fi servite a la carte daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru realizarea bufetului.
Program servicii de masa:
Mic dejun bufet suedez 07.00-10.00;
Pranz bufet 12.30-14.30- preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala. Bauturi alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei , bere , racoritoare, cafea, ceai, apa) - pachet all inclusive;
Gustari 15.00-17.00 (snacks-uri,cafea, ceai, fructe, dulciuri din bucataria proprie)- pachet all inclusive.
Cina bufet 18.30-20.30- -preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala. Bauturi indigene alcoolice si nealcoolice (aperitive, digestive, vinul casei, bere, racoritoare, cafea, ceai, apa )- pachet all inclusive;

Bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa, bere indigena, vin alb, vin rosu lobby bar,
bar piscina intre orele 10.00 - 23.00- pachet all inclusive.

Demipensiune: se asigura mic dejun si cina.

FACILITATI COPII
Copiii 0- 2 ani beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si masa, fara a se acorda pat suplimentar
Capacitate maxima:
Camera dubla standard: 2 adulti si 1 copil intre 0 -15 ani
Camera dubla vedere piscina/ camera dubla superioara - 2 adulti si 2 copii intre 0- 11 ani; 3 adulti si 1 copil intre 0- 6 ani Apartament: 2 adulti si 2 copii intre 0 -15 ani; 3 adulti si 1 copil 0-11 ani.
Personele cu varsta peste 16 ani sunt considerate adulte.










Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL SATURN, Saturn, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL SATURN prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL SATURN?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL SATURN?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL SATURN?

La Hotel Saturn din Saturn, accesul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL SATURN este potrivita pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Acesta dispune de piscina in aer liber (cu jacuzzi si piscina pentru copii) si loc de joaca pentru copii.

HOTEL SATURN accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL SATURN?

Hotelul dispune de restaurant clasic cu terasa la piscina, piscina in aer liber (cu jacuzzi si piscina pentru copii), pool bar, centru SPA, sala fitness, loc de joaca pentru copii, plaja privata.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL SATURN?

Da. Hotelul Saturn ofera si optiunea de all inclusive. Se servesc astfel cele trei mese principale (mic dejun, pranz si cina), la care se adauga gustari si bauturi.

Exista parcare privata la HOTEL SATURN?

Da. Hotelul dispune de parcare auto proprie, contra cost.

Locatie HOTEL SATURN, Saturn, Romania