Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL MURES, Saturn

Descriere camere:
Număr total camere: 153 Duble: 153 -76 camere duble superior (etaj) cu balcon, 54 camere duble superior cu aer conditionat (etaj), 23 camere standard fara balcon (parter). Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj. Camera dubla standard (parter, fara balcon) - paturi twin, baie cu dus, TV; Camera dubla superior (etaj, cu balcon) - paturi twin, baie cu dus, TV; Camera dubla superior cu aer conditionat si frigider (etaj, cu balcon) - paturi twin, baie cu dus, TV, aer conditionat, frigider. Camerele pentru persoane cu dizabilitati - sunt situate la parter, au un spatiu generos, sunt prevazute cu usi de dimensiuni mari, special amenajate pentru accesul cu carucior.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -contra cost, pastrare obiecte de valoare. In ultimii ani Hotel Mures a beneficiat de un proces de modernizare si are in acest moment toate baile renovate, pardoseala acoperita cu gresie, geamuri de tip termopan. Parcare contra cost( se achita la receptia hotelului). Hotelul dispune de bar de zi. Nu se accepta animale de companie.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL MURES, Saturn

Room TV
Private bathroom
Balcony
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Safety Deposit Box at reception
Payed Parking

Locatie HOTEL MURES, Saturn