Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Sacel Romania

Oferte cazare Sacel Romania

Săcel este ultima localitate de pe Valea Izei în amonte, și de aici se face trecerea spre ...

Citeste mai mult

Oferte cazare Sacel Romania


La poalele versantilor de nord ai Muntilor Rodnei, se afla o straveche si pitoreasca localitate, denumita SACEL. In preajma sa se inalta cel mai inalt pisc din Carpatii Orientali, Vf. Pietrosul (2305 m). Tot aici izvoraste, de sub paduri seculare, Raul Iza.

Comuna se afla la raspantia drumului national dinspre Bistrita (80 km) si Cluj-Napoca (150 km.), ajuns aici peste Pasul Setref ( 768 m ) si continuandu-se spre Moisei-Borsa (22 km) trecand Carpatii Orientali spre Obcinele Bucovinei peste Pasul Prislop (1416 m). Acest drum se continua pe Valea Izei cu un drum judetean spre Sighetu Marmatiei (60 km), iar pe Valea Marei peste Pasul Gutii spre BaiaMare (120 km).
 

Filtre

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

STATIUNI TURISTICE
 | 
MARAMURES
 | 
CRACIUN IN ROMANIA 2021
 | 
REVELION IN ROMANIA 2022
 | 
SARBATORI DE IARNA IN MARAMURES

Situata in Maramuresul Istoric in localitatea Sacel departe de vacarmul urban in unul dintre cele mai importante centre turistice ale Romaniei oferind confort si dotari de clasa dar in acelasi timp intimitatea caldura si eleganta locuintei proprii Pe . . .