Cere oferta Cere oferte
Vacante

Dambu Morii

3 stele

   Strada Aluniș, Predeal Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Dambu Morii, Predeal, Romania

DOMENIUL DAMBU MORII


La doar câteva minute de traseul ce conduce la „Cascada și Canionul 7 Scări” dar și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 1,5 hectare vă propune să vă deconectați de rutina cotidiană, să vă bucurați de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.


Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere) este completată de un restaurant, o sală de evenimente festive sau corporate cu capacitate generoasă și două săli de conferințe cu dotări specifice: videoproiector, ecran de proiecție, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteză.


Suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile în aer liber, cu altar special amenajat pe insula Domeniului Dâmbu Morii, în grădina de vară. Experiența bogată ne ajută să organizăm cu succes evenimente festive, conferințe, team building-uri, petreceri private, botezuri sau alte evenimente speciale.


NOU! Marabou – terasa cu piscină a hotelului este acum pregătită pentru desfășurarea celor mai spectaculoase petreceri în aer liber având capacitatea de 350 de locuri.


Facilitățile locației sunt completate de piscina exterioară încălzită, locul de joacă pentru copii în parcul natural, grădină de vară și parcare supravegheată video.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Recepție
Recepție 24h
Loc de joaca exterior pt. copii
Sală conferință
Piscină

Locatie Dambu Morii, Predeal, Romania