Cere oferta Cere oferte
Vacante

Complex Hotelier Eden

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Complex Hotelier Eden, Predeal, Romania


Localizare:


Localizat intr-un peisaj incântător, la marginea pădurii, Complexul EDEN *** din staÅ£iunea Predeal vă oferă un confort deosebit, intr-o atmosferă caldă şi intimă.


Dotari si facilitati:


Camerele complexului sunt modern decorate, majoritatea cu balcon, dispun de TV LCD cu diagonala mare, retea de televiziune prin cablu, minibar, telefon, baie proprie, uscator de par si internet wi-fi gratuit. Capacitatea totala a complexului este de 55 de camere (single, duble si apartamente), in cazul grupurilor mari acesta putand fi suplimentata pana la 190 de camere.


Facilităţi


· 5 săli de conferinţă (12, 35, 60, 80 respectiv 220 de locuri)


· Parcare gratuită (supravegheată video)


· Room service (cu taxă suplimentară de 5 lei/comandă, între orele 08-22)


· Minibar, telefon, televiziune prin cablu


· Internet wireless gratuit (acoperire tot complexul)


· Safe depozit (la recepÅ£ie cu acces între orele 08-22)


· Garderobă ski


Masaj (cu programare)


Internet cafe cu acces gratuit nonstop


Restaurant

În restaurantul, terasa şi barul complexului, puteÅ£i savura în condiÅ£ii încântătoare o gamă foarte variată de preparate şi băuturi, de la băutura preferată până la cele mai bune preparate culinare româneşti sau cele mai gustoase preparate vânătoreşti (căprioară, mistreÅ£, urs, cerb, iepure, fazan şi prepeliţă). Elegantul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, terasa - restaurant rustic (acoperită) are 250 de locuri iar barul - internet cafe, 30 de locuri. Restaurantul dispune şi de un separeu intim cu o capacitate de până la 50 de locuri.


Sălile de conferinÅ£e, 5 la număr, ideale pentru orice eveniment cu capacităţi de 12, 35, 60, 80 respectiv 220 de participanÅ£i, au lumină naturală şi mobilier modular, astfel garantând succesul întrunirilor dumneavoastră.


Complexul dispune de un teren de sport multifuncţional, ultramodern, cu nocturnă (fotbal, tenis de picior, baschet, handbal) şi un loc de joacă spaţios pentru copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.