Cere oferta Cere oferte
Vacante

TELEFERIC GRAND HOTEL.

4 stele

   Poiana Brasov, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TELEFERIC GRAND HOTEL., Poiana Brasov, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotelul Teleferic din Poiana Brasov reprezinta intruchiparea unei legende a turismului romanesc. Istoria sa de poveste, incepe dupa 1970, printr-o constructie in stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai buna asezare in statiunea de munte vedeta a Romaniei, Poiana Brasov.
Pozitionat la baza partiei principale, langa telecabina, hotelul a fost denumit Teleferic. S-a dezvoltat rapid beneficiind de privelistea minunata, usurinta accesului la partii iarna, sau la trasee montane vara, cat si de confortul oferit de un ansamblu hotelier modern si primitor.
Telefericul a fost pana in anul 1992 hotelul preferat al turistilor romani sau straini, iubitori ai muntelui si ai confortului aristocratic, amplasat la baza unei partii de ski.
Apoi a fost inchis timp de 20 de ani, pana in anul 2012. Datorita nostalgiei si pasiunii unui om entuziast, dornic sa retraiasca gloria Telefericului, hotelul a reinviat. S-a dorit reluarea activitatii turistice a hotelului Teleferic ca destinatie de vacanta la poalele muntelui Postavaru, intr-un univers hotelier de lux ce poate oferi experiente de neuitat.
Astfel vechea cladire a fost readusa la viata, in urma unor transformari radicale si adaptari pentru secolul 21. S-a nascut Teleferic Grand Hotel dornic sa incante din nou turistii.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Teleferic Grand Hotel dispune de un total de 127 de camere si apartamente premium. Dotarile au fost gandite astfel incat sa va ofere tot confortul necesar si sa creeze o atmosfera intima si armonioasa pe toata perioada petrecuta alaturi de noi.
Teleferic Grand Hotel ofera cazare, restaurant, o terasa si o terasa la soare, are un centru Spa si o scoala de schi, precum si un bar unde oaspetii pot savura bauturi. Cea mai apropiata partie de schi se afla la 50 m.
Homecinema cu inalta performanta oferita de echipamentul existent in sala de cinema a hotelului, scaunele confortabile, rezolutia inalta a ecranului, sistemul audio de ultima generatie si amenajarile din interior, pot fi motivele pentru care veti dori sa urmariti un film bun, un meci de fotbal, o cursa de Formula 1 sau MotoGP, un concert de calitate sau sa va delectati cu jocul preferat utilizand consola X Box atasata sistemului.
Restaurant 4 Anotimpuri, cu o capacitate de 180 locuri este locul ideal pentru a va incepe ziua iar in zilele insorite puteti opta pentru terasa, cu o priveliste superba,in timp ce echipa de bucatari pregateste preparatele delicioase chiar in mijlocul restaurantului.
FACILITATI UNITATE
Situat langa partia de schi are in dotare 127 camere si apartamente, 260 locuri de cazare, 172 locuri de parcare, 2 restaurante de 260 de locuri, 2 cafe baruri, 1 salon Cigar, club de noapte Arena, 4 sali de conferinta, SPA, salon infrumusetare, piscine, saune.
Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele includ o zona de relaxare unde oaspetii se pot destinde dupa o zi plina. Camerele au baie privata. Facilitatile suplimentare includ halate de baie si papuci.
Mobilierul elegant din lemn masiv, lambriul (folosit la placarea peretilor), paturile confortabile si privelistea montana minunata se impletesc cu dotari moderne pentru a va putea oferi o experienta de neuitat, in orice anotimp.
DESCRIERE CAMERE
4 CAMERE SINGLE - 19 mp. echipate cu TV, birou, minibar, conexiune wireless gratuita la internet, control individual al temperaturii in camera, telefon si seif. Camera de baie este dotata cu cada sau cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, halat de baie si papuci

47 CAMERE DUBLE STANDRAD - 23 mp, dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuita, control individual al temperaturii, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, halat de baie si papuci.
Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate. Majoritatea camerelor au balcon cu spatiu pentru relaxare, scaune si masuta

10 CAMERE DUBLE SUPERIOARE - 31 mp, Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate, camera beneficiind de urmatoarele dotari: birou, TV, telefon, seif, minibar, conexiune wireless la internet gratuita si control individual al temperaturii in camera. Camera de baie are cada sau cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, halat de baie, papuci si o atmosfera de relaxare minunata. Balconul spatioasei camere ofera o imagine montana de vis.

55 APARTAMENTE JUNIOR - 38 mp, ofera o zona de relaxare cu canapea extensibila de140 cm, birou de lucru, minibar, TV si conexiune la internet wireless gratuita.
Paturile din dotarea camerelor, matrimonial sau twin, dispun de saltele speciale ce confera odihna perfecta. Un al doilea televizor poate fi furnizat la cerere, in zona de relaxare. Exista doua camere de baie, una dotata cu cada, cabina de dus si lavoar, cea de-a doua cu vas de toaleta cu functie dubla (functie de bideu) si lavoar. Incalzirea in pardoseala, uscatorul de par, oglinda pentru cosmetica, halatul si papucii sunt doar cateva dintre elementele care definesc rafinamentul acestor camere.

6 APARTAMENTE JUNIOR PREMIUN - 42 mp, ofera o zona de relaxare cu canapea extensibila de 140 cm, birou de lucru, minibar, TV si conexiune wireless gratuita la internet.
Paturile din dotarea camerelor, de tip matrimonial, dispun de saltele speciale ce confera odihna perfecta. Un al doilea televizor poate fi furnizat la cerere, in zona de relaxare.
Exista doua camere de baie, una dotata cu cada, cabina de dus si lavoar, cea de-a doua cu vas de toaleta cu functie dubla (functie de bideu) si lavoar. Incalzirea in pardoseala, uscatorul de par, oglinda pentru cosmetica, halatul si papucii sunt doar cateva dintre elementele care definesc rafinamentul acestor camere.

3 APARTAMENTE DELUXE - 60 mp, apartamentele Deluxe dispun de un dormitor separat fata de camera cu pat matrimonial si canapea extensibila. Picturile originale suprind placut si intregesc atmosfera de eleganta a unui hotel de munte, fara varsta, care se adreseaza spiritului. Confortul este subliniat prin camera spatioasa de baie, alaturi de toaleta de serviciu. Toate facilitatile sunt oferite la nivel superior: TV, minibar, conexiune wireless la internet gratuita, control individual al temperaturii, impreuna cu un serviciu impecabil pentru orice nevoi sau cerinte.
ATRACTII TURISTICE
Masivul Postavaru, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov,Cetatea Rasnov; Castelul Bran
POLITICI
La check-in se va solicita o garantie in valoare de 1.000 lei, suma care se va preautoriza pe un card de credit/debit valabil. Tranzactia va fi efectuata doar cu card prezent si cu introducerea pinului. Garantia se va elibera dupa check-out. Refuzul depunerii garantiei sau a preautorizarii cardului duce automat la anularea rezervarii.
Teleferic Grand Hotel isi rezerva dreptul de a anula o rezervare:
- daca rezervarea ar putea aduce prejudicii reputatiei hotelului;
- daca oaspetele areun istoric, datorat unor evenimente nedorite: servicii neachitate si restante,tulburarea linistii, producerea unor pagube, etc.;
- oaspetii refuza sa selegitimeze in baza actului de identitate.
Conform Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala in Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.
Cazarea se poate face incepand cu ora 16:00, eliberarea camerei pana la ora12:00, in ziua plecarii. Cazarea, mai devreme de ora 16:00, sau eliberarea camerei, mai tarziu de ora 12:00, depind de disponibilitatea hotelului si pot fi suprataxate.
Taxa late check-out: 30% in intervalul 12.00-14.00 si 50% in intervalul14.00-16.00 din tariful cazarii/noapte. in cazul in care camera se va elibera dupa ora 16.00, se va aplica o taxa de 100% din tariful cazarii/noapte. Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot depozita bagajele la Camera special amenajata, intr-un spatiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de maxim 12 ore fara costuri suplimentare.
Nu sunt acceptate animale de companie, indiferent de specie, rasa si talie.
Va rugam parcati in spatiile special delimitate.
Produsele din tutun si tigarile electronice de orice tip sunt interzise in interiorul hotelului (inclusiv in camera). incalcarea acestei prevederi se sanctioneaza cu 1.000 lei / zi - daune provocate.
Atentie! Suprafata alunecoasa in toata zona Teleferic Spa Center.
Nu ne asumam raspunderea pentru echipamentele de schi depozitate in garderoba de schi.
Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele de valoare care nu sunt depozitate in seif.
Nu ne asumam raspunderea pentru vehiculele, autovehiculele cat si a obiectelor din interiorul acestora de pe proprietatea Teleferic Grand Hotel.
SERVICII MASA
Restaurant 4 Anotimpuri, cu o capacitate de 180 locuri este locul ideal pentru a va incepe ziua. De indata ce pasiti pragul restaurantului, pentru un mic dejun savuros, veti fi intampinat de arome de paine prospata si cafea delicioasa. Proaspete si atent selectionate, preparatele din bufetul de mic dejun, va ofera energie indiferent daca va pregatiti pentru o zi la ski, o plimbare relaxanta sau o intalnire de afaceri.
Meniul a la carte va ofera o selectie de mancaruri romanesti, austriece si internationale pentru pranz sau cina, servite in cadrul tipic al unui elegant hotel de munte.
In zilele insorite puteti opta pentru terasa, cu o priveliste superba, in timp ce echipa noastra de bucatari pregateste preparatele delicioase chiar in mijlocul restaurantului.
FACILITATI COPII
Gradinita cu echipa care se va ocupa sa asigure distractia copiilor dumneavoastra, incantandu-i cu un program variat si amuzant intr-un mediu natural. Programele noastre, ce includ sedinte de pictura, desen, muzica si dans, sunt maniera cea mai adecvata de dezvoltare armonioasa si de crearea prieteniilor intre copii.
FACILITATI EVENIMENTE
Teleferic Grand Hotel va pune la dispozitie 4 sali de conferinta, special amenajate si echipate pentru organizarea cu succes a oricarui tip de eveniment: conferinte, congrese, programe de team building, prezentari, workshopuri, receptii, dineuri.
O sala pentru petreceri, Brasovia Ballroom cu o capacitate de 250 locuri (in aranjament teatru) si trei sali de evenimente, Poiana 22 locuri, Cetatuia 45 locuri, Postavaru 40 locuri, ce beneficiaza de lumina naturala, echipamente moderne audio video, izolatie fonica, internet de mare viteza, au fost proiectate pentru a intregi gama variata de facilitati pe care hotelul vi le pune la dispozitie
Echipamente pentru conferinte: Proiector Full HD, polita proiectie retractabila, pana la 6 microfoane wireless de mana, 2 microfoane wireless lavaliera tip casca, sonorizare amplificata BOSE cu 6 difuzoare de perete BOSE, 2 televizoare LED TV 150 cm diagonal, Kramer imagescaler pentru o imagine perfecta, instalatii de sonorizare DJ si alte facilitati la cerere.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente TELEFERIC GRAND HOTEL., Poiana Brasov, Romania

Pot achizitiona sejurul la TELEFERIC GRAND HOTEL. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la TELEFERIC GRAND HOTEL.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la TELEFERIC GRAND HOTEL.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la TELEFERIC GRAND HOTEL.?

Check-in-ul se face dupa ora 16:00, iar check-out-ul se face pana la ora 12:00.

TELEFERIC GRAND HOTEL. este potrivita pentru copii?

Hotelul ofera un club pentru copii, sala de jocuri si loc de joaca exterior.

TELEFERIC GRAND HOTEL. accepta animale de companie?

Nu.

Care sunt principalele facilitati la TELEFERIC GRAND HOTEL.?

Restaurant, cafe bar, club, sali de conferinta, centru SPA, salon infrumusetare, piscine, saune, statie de incarcare autovehicule electrice, ;

Exista optiunea de all inclusive la TELEFERIC GRAND HOTEL.?

Nu.

Exista parcare privata la TELEFERIC GRAND HOTEL.?

Da, hotelul dispune de parcare, in limita locurilor disponibile.

Locatie TELEFERIC GRAND HOTEL., Poiana Brasov, Romania