Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALPIN RESORT HOTEL.

Destinații în România
 | 
Oferte de weekend în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Noutati in oferta EXIMTUR
 | 
Hoteluri cu piscină exterioară încălzită

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALPIN RESORT HOTEL., Poiana Brasov, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Alpin este situat in centrul statiunii Poiana Brasov la aproximativ 10 minute de mers pe jos de partiile de schi.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul dispune de parcare, Wi-Fi, restaurante, zona SPA, piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness, lounge, loc de joaca pentru copii, Magic Land, sala de conferinte, Ski Academy.
FACILITATI UNITATE
Centrul SPA Vitarium pune la dispozitia turistilor tratamente corporale, atat pentru doamne cat si pentru domni, peelinguri, impachetari pe Dry-flotation, terapii detox Iyashi Dome- un concept japonez, terapii in cabinetul Snow DRO P unde se afla dusul Vichy, ritualuri complete de la Brandul Babor si Sothys. Masajele de cuplu sau individuale, terapiile speciale, body shape cu Velasmooth, diversele metode de detoxifiere ofera adevarate ritualuri de relaxare si confort.
Piscina interioara semi-olimpica situata in cladirea principala a complexului este o piscina generoasa si atent amenajata, fiind completata de piscina pentru copii si piscina exterioara deschisa doar in sezonul de vara. Pe langa acestea, turistii se pot bucura de jacuzzi, sauna umeda si uscata, dus emotional si doua sali de fitness: o sala de forta si una pentru antrenamente cardio.
Printre activitatile distractive alte complexului Alpin se numara Alpin Magic Land, unde Zana ii asteapta pe cei mici in fiecare weekend pentru a intra in lumi de basm, Escape Room si Ski Academy care pune la dispozitie instructori de ski snowboard profesionisti (serviciu disponibil doar iarna). Pentru tinerii amatori de jocuri video exista o sala speciala in care se pot juca pe diferite console, impreuna sau individual, o gama variata de jocuri video.
Pentru cei dornici de aventura, de curand, pe masivul Postavaru a fost amenajat primul bikeparc din tara. Iar in cadrul resortului se afla un centru de inchirieri de mountain-bike si ghizi turistici care va pot acompania pe trasee speciale. Se pot inchiria si ATV-uri.
Pentru cei romantici se poate pune la dispozitie un set de picnic unic, mancare autentic romaneasca si un vin atent selectionat. De asemenea, se poate asigura transportul dus-intors la hotel.
Restaurantele complexului Alpin sunt: A Propos - restaurant de tip gourmet, El Bacha - restaurant cu specific libanez, Tosca - restaurant cu specific international, Forest - restaurant cu specific romanesc.
DESCRIERE CAMERE
Camerele duble standard si deluxe dispun de un pat matrimonial sau doua paturi twin.
Junior Suite include un dormitor cu un pat si o zona de relaxare. Uneori, zona de dormit este intr-un dormitor separat de salon sau living.
Apartamentul Junior dispune de un salon sau o camera de zi conectata cu unul sau mai multe dormitoare.
Apartamentul Executive/Superior este format din doua dormitoare, living, balcon si doua bai separate.
Toate camerele dispun de aer conditionata, aparat de cafea, articole de toaleta, baie cu cada sau dus, ceainic sau cafetiera, minibar, halat de baie, papuci de casa, seif, telefon, TV, uscator de par, Wi-Fi.
LOCALIZARE
Hotel Alpin este situat in centrul statiunii Poiana Brasov la aproximativ 10 minute de mers pe jos de partiile de schi.
ATRACTII TURISTICE
Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra.
SERVICII DE MASA
Restaurantele complexului Alpin sunt: A Propos - restaurant de tip gourmet, El Bacha - restaurant cu specific libanez, Tosca - restaurant cu specific international, Forest - restaurant cu specific romanesc
FACILITATI COPII
Piscina pentru copii, loc de joaca, sala de jocuri video, Ski Academy, Magic Land.
FACILITATI EVENIMENTE
Alpin Conference Center dispune de 41 de spatii ce pot fi amenajate pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ALPIN RESORT HOTEL., Poiana Brasov, Romania