Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Ploiesti Romania

Oferte cazare Ploiesti Romania

Municipiul Ploiești, unul dintre cele mai mari orașe ale României si este reședință a județului Prahova. Ca localizare, este situat la 60 km nord de București.

Citeste mai mult

Oferte cazare Ploiesti Romania


Municipiul Ploiești, unul dintre cele mai mari orașe ale României si este reședință a județului Prahova. Ca localizare, este situat la 60 km nord de București.
Orasul Ploiești este un important nod de transport, situându-se pe drumurile care leagă capitala București de Transilvania și Moldova.
Acest oras este supranumit si „capitala aurului negru”, orașul fiind vechi centru al industriei petroliere, având patru rafinării și alte industrii legate de această ramură (construcții de mașini, echipamente electrice, întreținere).
Denumire: legendele amintesc de ciobanul Mos Ploaie, impreuna cu cei 7 feciori ai sai, care au
poposit candva intr-o poiana a codrului intins care acoperea pe vremuri acest tinut. Gasind aici loc adapostit, apa buna si pamant roditor, Mos Ploaie nu a mai plecat, intemeind asezarea careia i-a dat numele.
Localizare: municipiul Ploiesti este asezat in centrul Munteniei, in partea central-nordica a Campiei Romane.
Prima atestare documentara: toate lucrarile documentare se opresc la anul 1503, de cand dateaza prima aparitie in actele Brasovului a unor nume de carutasi ploiesteni precum: Dragoi, Tudor, Neagu si altii.
 

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou sau contactati un consultant EXIMTUR.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.