Cere oferta Cere oferte
Vacante

Casa din Plai

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Casa din Plai, Plaiu (PH), Romania

Pensiune boutique, la doar 1h20 de Bucuresti, intr-o zona cu peisaje superbe. Coziness included!


"Casa din Plai" este o pensiune agroturistica in zona de deal a Prahovei, inainte de Valea Prahovei, la 10 km de municipiul Campina.


Pe langa cele 4 camere duble (2 cu cate un fotoliu extensibil suplimentar) amenajate cu mult bun gust, intr-un stil elegant si retro, avem si multe facilitati: jocuri de societate, biliard, ping pong, cos de baschet, loc de joaca pentru copii, inchiriere biciclete, inchiriere cos de picnic si multe altele! Avem multe obiective de vizitat, la maxim o ora de noi.


Capacitatea totala este de 12 persoane (doar cand se inchiriaza intreaga pensiune): 4 camere duble, 2 dintre ele cu cate un fotoliu extensibil suplimentar, canapea extensibila in living pentru 2 persoane 5 bai.


Preturile pentru cazare sunt prezentare in descrierea camerelor. Micul dejun este optional si costa 22 lei/persoana/zi. Pentru pranz/cina exista 3 optiuni:


• Va punem la dispozitie bucataria complet utilata si dotata (cuptor, plita, masina spalat vase, vesela, gratar exterior etc.),

• Va recomandam noi cateva restaurante in Campina (cam 15 min. de mers cu masina),

• Puteti comanda de la unele dintre acele restaurante din Campina, iar comanda soseste la pensiune in 1-2h.


Va asteptam!

















Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Casa din Plai, Plaiu (PH), Romania