Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Piatra Neamt Romania

Oferte cazare Piatra Neamt Romania

Piatra Neamț este un municipiu situat pe valea Bistriței în nord-estul României. Din punct de vedere industrial este al doilea centru industrial al județului după municipiul Roman....

Citeste mai mult

Oferte cazare Piatra Neamt Romania


Piatra Neamț este un municipiu situat pe valea Bistriței în nord-estul României. Din punct de vedere industrial este al doilea centru industrial al județului după municipiul Roman.

Orasul Piatra Neamt, este resedinta a unui judet care prin varietatea reliefului, bogatia istoriei si deosebita frumusete a traditiilor si-a castigat faima de a fi una dintre cele mai interesante zone turistice din tara. Municipiul Piatra Neamt incanta intotdeauna mai intai prin pitorescul asezarii, fiind situat la extremitatea nordica a depresiunii Cracau-Bistrita.
Prima atestare documentara: pentru prima oara orasul Piatra Neamt este atestat sub numele de Piatra lui Craciun in documentele din 1428 si 1431 ale lui Alexandru cel Bun, in ultimul amintindu-se de "Casa lui Craciun" de la Piatra.
Repere importante: muntele Ceahlau, Rezervatia de zimbri, Telegondola, etc.
 

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

Piatra Neamt Vezi locatia pe harta

GRAND HOTEL CEAHLAU este situat in mijlocul municipiului Piatra Neamt oras cu o istorie seculara bogat in marturii ale istoriei poporului romanDescriere camere Dotari camere TV minibar baie cu dus telefon Numar total camere 143 Single 42 Duble 94 . . .

Piatra Neamt Vezi locatia pe harta
ORASE IN ROMANIA

CENTRAL PLAZA Hotel - Locul unde oamenii fac diferentaCENTRAL PLAZA Hotel este proiectul realizat din pasiunea pentru turism a unui grup de investitori locali prin modernizarea si remodelarea structurii traditionalului hotel Central Noul hotel redefi . . .