Cere oferta Cere oferte
Vacante

Double Tree By Hilton

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Double Tree By Hilton, Oradea, Romania

Hotelul Double Tree by Hilton Oradea oferă sală de fitness, piscină interioară, centru de wellness şi spa, precum și baie de aburi. Hotelul este situat într-o zonă liniştită de pe malul râului Crișul Repede.


Toate unitățile de cazare de la Double Tree sunt spațioase și oferă aer condiționat, TV cu ecran plat și baie. Unele dintre ele au terasă sau balcon, iar multe includ dormitor şi cameră de zi separate. Este disponibil Wi-Fi gratuit în întregul hotel.


Laurus, restaurantul hotelului, este specializat în bucătăria mediteraneană şi oferă micul dejun, prânzul și cina. Barul și lounge-ul Cafe Cris oferă o varietate de băuturi și gustări.


Hotelul pune la dispoziţie parcare privată gratuită. La Aeroportul Internațional Oradea aflat la 8 km se poate ajunge cu serviciul de transfer de la/la aeroport sau cu taxiul. Izvoarele termale din Băile Felix se află la 12 km de hotel.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Double Tree By Hilton, Oradea, Romania