Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL OLTENIA Steaua De Mare- Olimp Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL OLTENIA Steaua De Mare- Olimp Resort, Olimp, Romania

INFORMATII GENERALE
Beneficiind de o pozitie de exceptie, chiar pe malul Marii Negre si de o arhitectura contemporana ce ofera fiecarei camere vedere panoramica catre plaja dinspre Olimp sau Neptun-Jupiter, Hotelul OLTENIA este in proces de modernizare si va beneficia de toate facilitatile incepand cu vara anului 2024.

FACILITATI UNITATE
Zambetele si serviciile de calitate cu care v-am obisnuit in unitatile noastre se vor regasi si in noul hotel ce beneficiaza de peste 200 de camere, suite si apartamente racoroase si confortabile, modernizate intr-un stil contemporan, la standarde de 4 stele si cu acces la o gama variata de servicii precum: plaja privata situata fix in fata hotelului, amenajata incepand cu anul 2023 sa deserveasca clientii hotelului; un superb restaurant cu vedere panoramica amplasat desupra falezei cu seri tematice si bucate alese, atent pregatite de o echipa cu renume; Lobby cu open bar de bauturi deschis zilnic, terase, locuri de joaca exterioare pentru copii, 2 piscine exterioare - una dedicata copiilor i una pentru adulti si ample spatii deschise in dorinta de a creiona o experienta de vis incununata de frumusetea peisajului ce ne confera un mare avantaj.

DESCRIERE CAMERE
Hotelul detine peste 200 de unitati de cazare repartizate in camere duble, triple, suite si apartamente alaturi de restaurant, cu o capacitate de peste 450 de persoane.
Toate camerele sunt complet renovate si dotate cu: baie cu dus, televizor LCD, minibar, birou,sistem de climatizare uscator de par, fotoliu, internet wi-fi. Au vedere laterala la mare si statiune. Nu au balcon. Camerele duble au 16 mp.
Apartamentele au o suprafata de 35 mp si sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.

LOCALIZARE
Situat intre hotelurile Maramures si hotel Muntenia, HOTELUL OLTENIA este varful de lance al celor 7 hoteluri turn din statiunea OLIMP, situat fix in fata scarilor centrale de acces la plaja, la mai putin de 100 de metri de aceasta.
Locatia beneficiaza de accesul rapid la toate punctele de atractie din statiune, fiind situat fix langa promenada centrala a statiunii,pe o faleza ce ofera vedere spectaculoase pana in sudul litoralului romanesc.
Poti face o plimbare romantica pe faleza catre Complexul Panoramic situat la mai putin de 400 de metri in dreapta hotelului nostru sau poti alege sa hoinaresti catre zona nou infiintata langa complexul Novum care se afla la mai putin de 500 de metri in partea stanga. Tu alegi!

SERVICII MASA
Facilitati oferite pentru pentru All Inclusive STANDARD
3 mese in sistem open Buffet. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa precum si bere/ vin/ bauturi alcoolice la pranz si cina;
Bauturi non alcoolice, cafea si bauturi alcoolice (bere,vin) la barul special amenajat pe faleza complexului in cadrul noului restaurant OLTENIA
Minibar in camera alimentat o data pe zi;
Acces la locurile de joaca exterioare;
Acces la programele de divertisment pentru copii conform orarului afisat in receptie;
LIVE BAND/ Entertainment bauturi racoritoare, bere si vin conform orarului afisat in receptie;
Internet wi-fi gratuit;
2 Sezlonguri per camera dubla la plaja privata sau piscina orice pat suplimentar beneficiaza gratuit de 1 sezlong la plaja.
Orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri la plaja.
Prosoape de plaja;
Facilitati suplimentare oferite pentru All Inclusive SUPERIOR
Acces la Evening Drinks Coktails la SKY Bar pe baza unei rezervari
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turistilor si nici paza acestora.
Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.
In momentul cazarii o garantie de 200 lei, care sereturneaza in ziua de check-out va fi perceputa pentru fiecare persoana cazata in hotel.

Sejururile cu mic dejun beneficiaza de acces la plaja si piscina (fara pachet de bauturi), precum si la locurile de joaca.

FACILITATI COPII
In camera dubla se recomanda cazarea a maxim 2 adulti si 1 copil (fara pat suplimentar).







Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL OLTENIA Steaua De Mare- Olimp Resort, Olimp, Romania

Pot achizitiona sejurul la Hotel Oltenia Olimp prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu vouchere de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea tichetelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la Hotel Oltenia Olimp?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la Hotel Oltenia Olimp?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la Hotel Oltenia Olimp?

La Hotelul Oltenia by Complex Steaua de Mare, check-in-ul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

Hotel Oltenia Olimp este potrivit pentru copii?

Da, la Hotelul Oltenia din Olimp sunt amenajate locuri de joaca exterioare si interioare pentru copii si se desfasoara programe de divertisment pentru cei mici pe baza unui orar afisat la receptie.

Hotel Oltenia Olimp accepta animale de companie?

Politica hotelului nu permite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la Hotel Oltenia Olimp?

Printre principalele facilitati se numara serviciile de tip all inclusive, plaja privata, sezlonguri, 2 piscine exterioare – una dedicata copiilor si una pentru adulti, restaurant propriu, live band, bar, activitati si multe altele. Toate informatiile si detaliile se regasesc in descrierea din pagina.

Exista optiunea de all inclusive la Hotel Oltenia Olimp?

Da, acest hotel functioneaza in sistem all inclusive care ofera acces la 3 mese in sistem open buffet, acces la bar si la diferitele programe de divertisment pentru adulti si copii.

Exista parcare privata la Hotel Oltenia Olimp?

Parcarea nu este inclusa in cadrul serviciilor turistice, autoturismele se pot parca pe aleile publice din apropiere.

Locatie HOTEL OLTENIA Steaua De Mare- Olimp Resort, Olimp, Romania