Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL SHINE

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL SHINE, Neptun, Romania

Hotelul Boutique SHINE este situat in superba zona verde din nordul statiunii Neptun. Este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier.
Hotelul ofera camere matrimoniale, garsoniere si apartamente cu suprafata generoasa, fiecare cu design unic, decorate cu tapet si mobilate modern.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cabina de dus cu hidromasaj sau cada cu hidromasaj, pat matrimonial, tapitat cu piele naturala si cu dimensiunea saltelei de 180x200cm, telefon, internet, seif, halate de baie, papuci si uscator de par.

Clientii hotelului au la dispozitie o piscina moderna si jacuzzi in aer liber.

Camerele duble standard au suprafata de 20 mp, fiecare camera avand design unic. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern. Baia are in dotare cabine de dus (120x120cm) cu hidromasaj.

Camerele duble cu vedere la promenada, au perete cortina de 3,7x2,7m, suprafata de 20 mp, design unic pentru fiecare camera. Baia are in dotare cada cu hidromasaj.

Suita Junior are suprafata de 32 mp, perete cortina cu dimensiunile 7,2 x 2,7m spre promenada. Baia are in dotare cabina dus (120x120cm) cu hidromasaj.

Suita are suprafata de 32 mp, perete cortina cu dimensiunile 4x2,7m spre promenada. Baia are in dotare Jacuzzi.

Garsoniera are suprafata de 28 mp. Ofera, in plus fata de camera dubla, un living cu canapea extensibila si un blacon. Baia are in dotare cabina de dus cu hidromasaj.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Private bathroom
Bar
Minibar
24-Hour Front Desk
Restaurant
Safety deposit box in room
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Terrace
TV in room
Air conditioning