Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL DECEBAL, Neptun

ANGAJAMENTUL CONDUCERII ȘI POLITICA MANAGEMENTULUI DE PREVENIRE A CONTAMINĂRII CU NOUL CORONAVIRUS SARS-COV-2 Grija pentru sănătatea oaspeților/clienților nostri, în contextul actual al pandemiei COVID-19, a devenit prioritatea noastră. De asemenea, protejarea sănătății salaratilor are aceeasi importanță majoră. Nu uităm de parteneri,pe care ne bazăm în menținerea viabilității business-ului. Referențialele noastre sunt: menținerea Sistemului de Management Integrat conform standardelor ISO (calitatea serviciilor, siguranța alimentelor, grija pentru mediu, sănătatea și securitatea în muncă, securitatea informațiilor), actele normative emise de Parlament si Guvern, normele / reglementarile emise de autoritațile competente și nu în ultimul rând…bunul simț. Standardele noastre de igiena au fost actualizate și îmbunătățite. Am beneficiat de sfaturile competente ale celor mai buni consultanți în materie de igienă și siguranță. Ne-am folosit de metodologii standardizate ISO pentru întocmirea unor Analize de risc specifice pe fluxurile principale (oaspeți/clienți, salariați, colaboratori). Măsurile de diminuare a riscului de contaminare a oaspeților/clienților, salariaților și colaboratorilor le-am introdus într-un Plan de acțiuni, validat de specialisti și aprobat de angajator care nu a făcut economii pentru implementarea acțiunilor rezultate. Concret: - Am stabilit căi de comunicare simple și oneste între management, salariați și oaspeți/clienți, pentru că avem interese comune; - Am achizitionat echipamente moderne, sigure și discrete de monitorizare a temperaturii corporale a oaspeților/clienților, salariațilorși colaboratorilor; - Am actualizat toate Procedurile și Planurile de igienizare, am mărit frecvențele de dezinfectare, am achiziționat echipamente, ustensile și substanțe profesionale, atenți fiind la efectul lor virulicid (nu doar bactericid); - Am achizitionat stații de dezinfectare pentru mâini, nebulizatoare, lămpi UV-C și altele, în același scop; - Asigurăm echipamente de protecție de calitate pentru salariați/angajați și pentru oaspeți/clienți, dacă este cazul; - Am reorganizat fluxurile astfel încat să prevenim contaminarea încrucisată; - Ne-am instruit salariații/angajații pentru conștientizarea riscurilor și aplicarea măsurilor de protecție cu convingerea că produc efecte reale; - Informăm în permanență oaspeții/clienții și colaboratorii cu privire la măsurile luate. Distanțarea fizică trebuie să ne ofere siguranță dar nu trebuie să ne îndepărteze ca oameni!!!

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV -LED, minibar, baie cu dus (cabina de dus), balcon -la camerele de la etaj, internet -wireless, uscator de par, telefon, pardoseala cu mocheta, geam termopan. Număr total camere: 55 Duble: 53 - dintre care 10 camere la parter si 43 camere la etaj. Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -contra cost (25 locuri; 8.00 lei/zi/loc de parcare intre 29.04-17.06.2020 / 14.09-30.09.2020; 15 lei/zi/loc de parcare intre 18.06-13.09.2020), loc de joaca pentru copii (acces gratuit), internet wireless gratuit, restaurant – braserie cu terasa in aer liber, acoperita si deschisa pe 3 laturi, Dispunerea hotelului este: parter si 3 nivele, gradina. Hotelul este dotat cu centrala proprie de preparare a apei calde si cu usi cu izolatie fonica la intrare in camera si la baie. Nu se accepta animale de companie. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit.
Locatie:
Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la aproximativ 500 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu cu bucatarie internationala, mic dejun in sistem bufet (pentru minim 21 de turisti)/continental, pranz in sistem fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 40.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 60.00 Lei / zi / persoana; Program: Braseria va servi produse specifice barului intre orele 7-24.00 Mic dejun: 7.00-10.00 Pranz: 13.00-15.30 Servicii masa copii: Mic dejun: -gratuit pentru copii intre 0-2.99 ani; -copiii 3 - 11.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult; -copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult. Pranz: -copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult; -copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat pliant asigurat; daca se doreste 1 pat pliant se achita 50% din valoarea unui loc de cazare. - al doilea copil 0-12 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar. - 1 copil cu varsta peste 12 ani sau al treilea adult achita 75% din valoarea unui loc de cazare cu pat pliant asigurat. Se accepta un singur pat pliant in camera dubla. (in apartament cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare. - al doilea copil 0-12 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare. - 1 copil cu varsta peste 12 ani sau al treilea adult achita 75% din valoarea unui loc de cazare.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL DECEBAL, Neptun

Terrace
Room TV
Children playground
Private bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free Wireless Internet
Airconditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Garden
Outdoor Swimming Pool
Minibar
Payed Parking

Locatie HOTEL DECEBAL, Neptun