Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oferte cazare Moneasa Romania

Oferte cazare Moneasa Romania

Localitatea Moneasa se află situată la poalele Munţilor Codru-Moma, la o altitudine de 280 m, la o distanţă de 102 km. faţă de municipiul Arad şi 20 de km. faţă de oraşul Sebiş şi este străbătută de cursul superior al râului Moneasa....

Citeste mai mult

Oferte cazare Moneasa Romania


Supranumita “Perla Muntilor Apuseni” si numita in limba maghiara Menyháza, adica “Orasul Paradisului”, Moneasa este situata intr-o mica depresiune, la poalele muntilor Codru-Moma, la altitudinea de 280 metri. Piscurile din jur se inalta pana la altitudini de 1 000 de metri. Apele termominerale de aici au fost cunoscute, se pare, inca de pe vremea romanilor, care au avut aici terme. Apele au temperatura de 25 – 32 de grade si sunt bicarbonatate, calcice, magnezice, sodice, cu certe proprietati curative. In secolul XVII, regiunea in care este situata statiunea a fost cucerita de otomani, care insa au plecat de aici dupa infragerea de la Viena, parasind inclusiv Cetaeta Deznei, situata la o distanta de 10 km.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

RO Hotelul este situat in centrul statiuniiHotelul PARC amplasat in centrul statiunii Moneasa intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor . . .

STATIUNI BALNEARE SI MONTANE

Situat pe o insula in mijlocul lacului din Moneasa pensiunea este unica prin amplasare si atmosfera oferita turistilor . . .