Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL SCANDINAVIA

4 stele

   Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, Mamaia Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL SCANDINAVIA, Mamaia, Romania

Hotelul Scandinavia este situat în stațiunea Mamaia, pe țărmul Lacului Siutghiol, la 200 metri de plaja Mării Negre. Hotelul Scandinavia găzduiește o arhitectură modernă și vine în întâmpinarea turiștilor cu servicii de cazare excelente, fiind caracterizat prin calitate și facilități de ultimă generație. Îmbinarea armonioasă de eleganță și confort într-o atmosferă relaxantă este principalul element ce va transforma Hotelul Scandinavia într-o experiență memorabilă.

Descriere camere:
Fie că te afli într-o vacanță la mare, fie că trebuie să fii prezent la o întanire de afaceri, la Hotel Scandinavia vei avea întotdeauna parte de camere primitoare și spațioase. Dotate conform standardului de 4 stele, o parte dintre acestea au o vedere panoramică spre Lacul Siutghiol. Mobilierul este modern, culorile utilizate în amenajare sunt deschise, creând astfel o atmosferă caldă și relaxantă. Hotelul dispune de 42 de camere.
Băile moderne și accesoriile cosmetice de calitate definesc întregul concept pentru a te bucura de un sejur în cele mai bune condiții.

Descriere facilitati:
Hotel Scandinavia Mamaia este gazduit de o constructie noua si detine, pe langa spatiile destinate cazarii, un restaurant, terasa pe malul lacului, bar, parcare.

Servicii masa:
se acroda in restaurant propriu:
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 30.00 lei / zi / persoana;.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 6 ani achita 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 7 ani achita 100% tarif adult.

Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti):
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 7-11 ani, 2 adulti si 1 copil 12-17, 3 adulti.
- primul copil 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun; al doilea copil 0–6 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat;
- primul copil 7–11 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar si achita micul dejun integral; al doilea copil 7–11 ani achita pat suplimentar 50% dintr-un loc de cazare in camera dubla si micul dejun integral;
- copilul 12-17 ani achita pat suplimentar 50% dintr-un loc de cazare in camera dubla si micul dejun integral;
- al treilea adult achita pat suplimentar si mic dejun integral.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Private bathroom
Bar
Bathrobes
Minibar
Credit card accepted
24-Hour Front Desk
Safety deposit box in room
Hairdryer
Kayaking
Canoeing
Water sports
Free parking
Air conditioning
Bathroom
TV in room
Terrace
Cable/Satellite TV
Free wireless internet

Locatie HOTEL SCANDINAVIA, Mamaia, Romania