Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PIRATES RESORT

3 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PIRATES RESORT, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Complexul hotelier Pirates Resort Mamaia 3*** este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru familiile cu copii.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -250 locuri, loc de joaca pentru copii interior si exterior, internet -wireless gratuit in tot hotelul, parcare gratuita pentru turistii care achitizioneata GOLD PIRATE- All Inclusive.
Complexul este compus din doua corpuri de cladire.
Terasa Pirates Island, cu vedere spre mare, ofera racoarea binemeritata si potoleste arsita, dar te tine conectat la aventura. Echipa de animatori te provoaca la duel, atmosfera se incinge si gusti dinplin bucuria de a trai si a te distra a unui pirat adevarat.
Jacks Bar, situat in incinta hotelului si complet reamenajat, ofera o gama larga de bauturi si cocktail-uri speciale, locul unde piratii regasesc oricand buna dispozitie si odusca adevarata.
Observaii: In momentul cazarii turistii vor primi bratari pentru indentificare. Acestea trebuie purtate pe intreaga perioada a sejurului.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber cu apa incalzita incepand cu 01.06.
Distractie: Programul de entertainment al hotelului se adreseaza atat copiilor cat si adultilor (mini-club, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara) se desfasoara zilnic.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus,balcon, uscator de par, telefon, mocheta.
Camerele duble Privilege si apartamentele Privilege sunt renovate si au vedere partiala la mare. Ele sunt decorate tematic (fiecarecamera va apartine unui membru al echipajului de pirati- capitan, navigator,tunar). Camerele duble Superior beneficiazade un nivel de confort si echipare similar camerelor privilege, dar nu au vedere la mare.
Camerele Double Bunk Bed (22 camere si 3 apartamente) situate la etajele 2 si 3, Corp BLUE, vor fi complet renovate, in tematica Pirates Resort si se vor adresa in mod direct familiilor cu copii. Fiecare camera de acest tip va oferi oaspetilor nostri un pat matrimonial pentru adultisi un pat suprapus destinat copiilor. Capacitatea camerei Double Bunk Bed estede 4 persoane, 2 adulti si 2 copii.
Numar total camere: 166
Duble: 158
Apartamente: 8 - apartamentul este compus din dormitor cupat matrimonial si living cu canapea extensibila.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja,langa hotelul Vega, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.

SERVICII MASA
Masa se acorda in unitatea restaurantul hotelului, categoria 3 stele. Micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem bufet in perioada 01.07-31.08.2024 si in sistem card valoric a la carte in celelalte perioade. Dotat cu aparatura performanta si o echipa de bucatari renumiti este locul ideal pentru o aventura culinara. Simturile vor exploda, papilele gustative vor fi inundate de aroma, iar atmosfera incendiara va desavarsi o seara de neuitat.
In perioada 01.07-31.08.2024 pentru un numar de min 60 de turisti, produsul GOLD PIRATE de tip All Inclusive, cuprinde:
- cele 3 mese in regim buffet suedez si un serviciu de masaintermediar de tip brunch;
- bauturi racoritoare, apa, sucuri dozator marca Pepsi, Lipton precum si ceai, cafea, (pentru toate serviciile de masa) dar si bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft, o selectie de bauturi spirtoase (pentru pranz si cina!);
- Acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub;
- Acces gratuit la plaja PIRATES BEACH (2 sezlonguri/camera);
- Parcare gratuita;
GOLD PIRATE sunt si cei care opteaza pentru pensiunea completa in extra/low season (01.05-30.06 si 01.09-30.09). Singura diferenta consta in regimul de masa (a la carte-card valoric).

FACILITATI COPII
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza degratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat




Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL PIRATES RESORT, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL PIRATES RESORT prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL PIRATES RESORT?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL PIRATES RESORT?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL PIRATES RESORT?

Ora de incepere a zilei hoteliere, ora de check-in este 18:00. In ziua plecarii, ora de eliberare/ check-out este 12.00.

HOTEL PIRATES RESORT este potrivita pentru copii?

Hotelul dispune de locuri de joaca special amenajate pentru copii la interior si exterior, programe de divertisment, posibilitatea de a cere pat suplimentar in camera.

HOTEL PIRATES RESORT accepta animale de companie?

Politica hotelului nu permite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL PIRATES RESORT?

Hotelul dispune de unitati de cazare dotate la standarde inalte de 3 stele, pentru un plus de confort si de relaxare in vacanta. La acestea se adauga diverse evenimente desfasurate la locatie, piscina si multe altele pe care te invitam sa le descoperi direct la locatie.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL PIRATES RESORT?

Da, acest hotel functioneaza in sistem all inclusive si se poate opta pentru pachete care includ 3 mese in sistem open buffet, bauturi racoritoare, sezlonguri la plaja si piscina, acces la evenimentele care au loc in incinta hotelului si nu numai.

Exista parcare privata la HOTEL PIRATES RESORT?

Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face in spatiile amenajate in fata hotelului, in limita disponibilitatii

Locatie HOTEL PIRATES RESORT, Mamaia, Romania