Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PHOENICIA LUXURY

4 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Litoral Romania - Hoteluri All Inclusive
 | 
Litoral Marea Neagra România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PHOENICIA LUXURY, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE

Situat pe malul marii, Phoenicia Luxury si-a deschis portile in 2013. Arhitectura moderna, calitatea dotarilor si amplasamentul unic fac din Phoenicia Luxury gazda perfecta pentru petrecerea vacantei. La Phoenicia Luxury gasiti o contopire perfecta intre lux, confort si natura.
Parcare proprie supravegheata, Internet WI-FI , Business Corner, Presa (in receptie ), Prosoape de plaja (oferite la cazare, la cerere, pe baza de tichet), Sezlonguri si umbrele la plaja si piscine + accesul gratuit la facilitatile oferite de Phoenicia Holiday Resort.

FACILITATI UNITATE
Facilitati PHOENICIA HOLIDAY RESORT (incluse in pachetele Phoenicia Luxury):
Parc de joaca pentru copii (pe categorii de varsta), Teatru de vara/Cinema, Parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice), Jocuri si concursuri pentru adulti si copii (la plaja, piscine, terasa), Piscine exterioare pentru adulti si piscine exterioare pentru copii, cu tobogane, Piscina interioara cu apa inclazita, Animatori, Petreceri tematice, Karaoke, Carnaval, Fitness, Clase de aerobic, zumba, yoga, pilates si aquagym. Baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei), Spalatorie haine cu autoservire, Cabinet cu asistent generalist, Statie radio interna.
*Facilitatile sunt subiectul conditiilor impuse de temeiul legal reglementat de institutiile abilitate.

Contra cost: Produse de minibar in mini-frigiderul din camera - la cerere, Apeluri nationale/internationale, Transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, Centru de fotografiere (pentru cele mai frumoase amintiri din vacanta), Servicii de masaj, Farmacie, Complex de magazine (alimente/cosmetice/jucarii), Echitatie, Club Games/ Biliard, Sporturi nautice, Instructor de sport, Baruri, Restaurante, Athena Casino ( in incinta Phoenicia Boutique ).*Parte din servicii sunt subiectul conditiilor impuse de temeiul legal reglementat de institutiile abilitate.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, seif, baie cu cada, internet -wi-fi, uscator de par, cafetiera, prosoape de plaja, acces pe baza de card magnetic. Toate camerele duble matrimoniale/ twin din cadrul hotelului Phoenicia Luxury au balcon.
Numar total camere: 170

Camera dubla matrimoniala - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, vedere laterala catre mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11 ani) sau 3 adulti si un copil 0- 1 an;

Camera dubla twin - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 30 mp, zona pentru dormit cu doua paturi, fotoliu extensibil,vedere laterala catre mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11 ani) sau 3 adulti si un copil 0- 1 an;

Apartament standard - cuprinde un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living cu canapea modulara, extensibila sau fixa, un dormitor cu pat matrimonial, vedere frontala catre lacul Siutghiol.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11 ani) sau 3 adulti si un copil 0- 1 an;

Apartament superior - cuprinde un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living cu canapea fixa si un dormitor cu pat matrimonial, 2 bai ( una cu cada si una de serviciu ), vedere frontala catre mare.
Capacitate maxima: 2 adulti si un copil 0- 1 an;

LOCALIZARE
Hotelul este situat pe plaja.
Plaja: larga nisipoasa cu intrare lina in mare. Completata cu nisip fin cernut si ingrijit permanent, plaja este amenajata cu umbrele si sezlonguri (atat pentru adulti cat si pentru copii) ce se afla permanent la dispozitia oaspetilor nostri, atmosfera fiind intretinuta cu grija pentru a oferi ore de plaja agreabile.

POLITICI
PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE, ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN, PE TOT PARCURSUL SEJURULUI.
HOTELUL NU ACCEPTA CAZAREA CU ANIMALE DE COMPANIE.
IN PERIOADELE 01.06.2024 - 15.06.2024 SI 01.09.2024 - 10.09.2024 , NU GARANTAM PENTRU DISPONIBILITATEA TUTUROR SERVICIILOR SI FACILITATILOR INCLUSE.
HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI.

Se va achitata la receptia hotelului, in momentul efectuarii check-in-ului, taxa speciala pentru promovarea turismului, de catre persoanele care beneficiaza de servicii de cazare prin unitatile de cazare care isi desfasoara activitatea pe raza orasului Navodari, care va fi in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare.

SERVICII MASA
Servirea meselor principale in restaurantul Piazzetta se face in regim buffet suedez, in intervalul:
Mic Dejun: 07:30-10:00
Pranz:13:00-15:00
Cina: 19:00 - 21:00

MIC DEJUN: include micul dejun - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda.
DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda
PENSIUNE COMPLETA: include mic dejun, pranz si cina - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda.
ALL INCLUSIVE: include mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse: apa, cafea, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare la dozator, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu la dozator, whisky, vodka, rom, lichior, cocktailuri ).
Bauturile incluse pentru tipurile de masa MIC DEJUN, DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.
Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja (program 10:00 - 19:00 ) si la barul de pe piscina (program 10:00 -19:00 ).

Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

FACILITATI COPII
Copiii 0-1 an - beneficiaza de gratuitate si primesc patut pentru copii gratuit, in limita disponibilitatii si doar la cerere.
Hotelul nu oferta paturi suplimentare.
*Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor, prezentand un document de identitate la momentul cazarii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Wi-Fi
Seif
Biliard
Minibar
Lifturi
Sauna
Acces la internet
Parcare
Spa
Tenis
Piscina pentru copii
Piscina
Fitness
Distanta fara de aeroport
Receptie
Bar/Baruri
Baie
Uscator de par
Telefon cu apelare directa
Acces la internet in camera
TV
Piscina interioara
Bar langa piscina
Tenis de masa
Aerobic
Volei pe plaja
Divertisment pentru copii
Distanta pana la plaja
Wellness
Dus sau cada
Aquapark in hotel
Aer conditionat
Hotel chiar langa plaja
Sezlonguri gratuite piscina
Aer conditionat individual
Fierbator
Camera de bagaje
Fotbal
Volei
Baruri/hanuri
Statie de autobuz
Sporturi de plaja
Incalzire individuala
Gara
Prosoape de baie
Asternut
Calitate wellness
Baschet
Canapea
Parc

Intrebari frecvente HOTEL PHOENICIA LUXURY, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL PHOENICIA LUXURY prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL PHOENICIA LUXURY?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL PHOENICIA LUXURY?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL PHOENICIA LUXURY?

La Hotel Phoenicia Luxury Mamaia, accesul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL PHOENICIA LUXURY este potrivita pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Acesta dispune de loc de joaca pentru copii, ; ;piscine exterioare pentru copii, cu tobogane si activitati de divertisment specifice.

HOTEL PHOENICIA LUXURY accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL PHOENICIA LUXURY?

Hotelul este localizat aproape de plaja si dispune de piscina, plaja proprie cu acces gratuit la sezlonguri si umbrele, piscine exterioare pentru copii, cu tobogane, piscina interioara cu apa inclazita, animatori, petreceri tematice.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL PHOENICIA LUXURY?

Hotelul Phoenicia Luxury din Mamaia ofera si optinea de all inclusive. Se servesc astfel cele trei mese principale (mic dejun, pranz si cina) si bauturi.

Exista parcare privata la HOTEL PHOENICIA LUXURY?

Da. Hotelul dispune de parcare proprie, supravegheata.

Locatie HOTEL PHOENICIA LUXURY, Mamaia, Romania