Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL IMAGO BOUTIQUE

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL IMAGO BOUTIQUE, Mamaia, Romania

IMAGO BOUTIQUE este amplasat pe malul lacului Siutghiol, in centrul statiunii. Clasificat la 4 stele, hotelul ofera servicii si facilitati de cea mai buna calitate. Hotel Imago Boutique Mamaia este construit pe 2 etaje pe care sunt dispuse un numar de 10 camere duble si apartamente cu amenajari si finisaje de lux.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat- sistem automat de control al temperaturii, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, fier de calcat, halat de baie, Număr total camere: 10 Duble: 8 dintre care 7 camere duble cu vedere la lac si 1 camera dubla cu vedere partiala la mare Apartamente junior: 2 - dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea si fotolii si baie cu cabina de dus.
Descriere facilitati:
Restaurant pentru mic dejun, parcare in limita locurilor disponibile.
Servicii masa:
Micul dejun se acorda in salonul de mic dejun din cadrul hotelului, sub forma de bufet suedez
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): Camera Dubla- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil 12- 15.99 ani; - copiii cu varsta cuprinsa intre 0 -11.99 ani au gratuitate si beneficiaza de acelasi pachet ca si adultii (cazare + mic dejun), fara a se acorda pat suplimentar; Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble este 1 (unul). In cazul solicitarii, tariful patului suplimentar este de 77 Lei/ noapte. Junior suite cu vedere la lac- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0–15.99 ani; 3 adulti si 1 copil 0- 15.99 ani sau 4 adulti. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 15.99 ani beneficiaza de gratuitate si vor beneficia de acelasi pachet ca si adultii (cazare + mic dejun), fara a se acorda pat suplimentar; - Al 3-lea si al 4-lea adult au gratuitate si vor beneficia de acelasi pachet (cazare + mic dejun), fara a se acorda pat suplimentar. Suita Junior cu vedere partiala la mare capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0– 15.99 ani sau 3 adulti. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0 -15.99 ani beneficiaza de gratuitate si vor beneficia de acelasi pachet ca si adultii (cazare + mic dejun), fara a se acorda pat suplimentar; - Al 3-lea adult are gratuitate si va beneficia de acelasi pachet (cazare + mic dejun), fara a se acorda pat suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.