Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL DUNAREA

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL DUNAREA, Mamaia, Romania

FACILITATI UNITATE
parcare proprie -contra cost, in limita locurilor disponibile, internet -wireless in receptie, pastrare obiecte de valoare, 4 etaje.
Hotelul este renovat complet (2020-2021).
Servicii Incluse in tarif: informatii turistice, trezirea turitilor, transmiterea de mesaje, pastrarea bagajelor, internet wirelles, servicii fax.

DESCRIERE CAMERE
9 Apartamente moderne dotate cu un living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial - 1.80m/ 1.90m), doua televizoare LCD, mobilier nou, doua grupuri sanitare, doua balcoane, usi noi cu acces pe baza de cartela. In apartament se recomanda cazarea a 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Dimensiunea apartamentului este de 26.48 mp.

61 Camere cu doua paturi (0.90m/ 1.90m): TV LCD, mobilier nou, acces pe baza de cartela, se recomanda cazarea a 2 adulti cu 1 copil sau 2 adulti cu 2 copii (pat pliant contra cost). Dimensiunea camerei este de 17.80 mp.

60 Camere cu pat matrimonial (1.40m/ 1.90m): TV LCD, racitor, mobilier nou, ua cu acces pe baza de cartela, se recomanda cazarea a 2 adulti deoarece spaiul nu permite atasarea unui pat pliant. Dimensiunea camerei este de 14.30 mp.

LOCALIZARE

Hotel este situat in partea de sud a Statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic si la numai 50 m de plaja.

POLITICI
REGULAMENT HOTEL DUNAREA:
- Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camera de hotel.
- Este interzis in camera si in incinta hotelului, accesul cu animale de companie.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. Vizitele se efectueaza numai in intervalul 08.00-22.00.
- Toate persoanele care ocupa camera trebuiesc inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitate si reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al fiecarui copil.
- Este interzisa tulburarea linstii in hotel.

SERVICII MASA
se acorda in sistem bufet suedez, in Restaurantul Dunarea.


FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):

CAMERA MATRIMONIALA - capacitate maxima 2 persoane
CAMERA CU DOUA PATURI- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 9 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 14 ani).
APARTAMENT (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 14 ani sau 3 adulti si 1 copil 0-14 ani ). In apartament se accepta doar persoane care fac parte din aceeasi familie.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL DUNAREA, Mamaia, Romania