Vacante

HOTEL MON JARDIN

Delta Dunării
 | 
Oferte de weekend în România
 | 
Idei de cazare în România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MON JARDIN, Mahmudia, Romania

Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere de cazare in Delta Dunarii, intr-o oaza de lux, liniste si confort este Hotelul Mon Jardin.

Descriere camere:
Hotel Mon Jardin dispune de 38 de spatii de cazare repartizate astfel: 9 camere duble economy cu pat matrimonial sau doua paturi, 18 camere duble standard cu pat matrimonial sau doua paturi. Apartamente:2 dotate cu living si dormitor,
2 balcoane, 1 baie cu cada, vedere Dunare. Familiale: 9 dispun de 2 camere, pat matrimonial si canapea extensibila
2 persoane, vedere Dunare.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet wireless, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina. Apartamentele dispun de baie cu cada si doua balcoane.

Descriere facilitati:
Hotelul este situat in localitatea Mahmudia pe malul Dunarii. Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere de cazare in Delta Dunarii, intr-o oaza de lux, liniste si confort este Hotelul Mon Jardin.
Hotelul dispune de restaurant, restaurant 100 locuri, parcare proprie pazita, internet wireless, terasa 100 locuri, bar de zi 30 locuri, ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii, barbeque, parc, faleza de promenada si salupe rapide pentru excursii sau pescuit.

Atractii turistice:
Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca, Cetatea Halmyris- în comuna Murighiol, Cetatea Histria pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa situat in orasul Babadag, Cetatea romana Noviodunum langa orasul Isaccea, Cetatea romana Arrubium in orasul Macin, Cetatea romana Beroe in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) Sulina.

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 100 locuri, in regim a-la-carte.

Facilitati copii:
piscina in aer liber.

Facilitati evenimente:
O sala de conferinta pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet, etc.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Free wireless internet
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
Outdoor swimming pool
Minibar
Meeting/Banquet facilities
Business centre

Locatie HOTEL MON JARDIN, Mahmudia, Romania