Vacante

Oxford

3 stele

   Mamaia, Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Oxford, Mamaia, RomaniaComplexul hotelier Oxford dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri, dotata cu instalatie de sonorizare, TV, aer conditionat, telefon.


Fiecare camera este dotata cu aparat de aer conditionat, TV(cablu TV), minibar, linie telefonica internationala, mobilier modern.


Serviciile oferite de Hotelul Oxford sunt: masaj, internet, parcare exterioara(cu paza), sala de conferinte, disco-club, lobby-bar, teren minifootball, restaurant cu peste 200 de locuri.


Accesul in hotel se efectueaza pe scara principala, avand asigurata si o rampa speciala pentru persoanele cu handicap.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.