Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL DUNAREA

3 stele

   Hotel Dunarea, Statiunea Mamaia, Cod 900001, Jud Constanta, Mamaia Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL DUNAREA, Mamaia, Romania

Descriere camere:

9 Apartamente moderne dotate cu un living (canapea extensibilă) şi dormitor (pat matrimonial – 1.80/1.90), două televizoare LCD, mobilier nou, două grupuri sanitare, două balcoane, uşi noi cu acces pe bază de cartela. În apartament se recomandă cazarea a 2 adulţi + 2 copii sau 3 adulţi + 1 copil. Dimensiunea apartamentului este de 26.48 mp.

61 Camere cu două paturi (0.90/1.90): TV LCD, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartelă, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi cu 1 copil sau 2 adulţi cu 2 copii (pat pliant contra cost). Dimensiunea camerei este de 17.80 mp.

60 Camere cu pat matrimonial (1.40/1.90): TV LCD, răcitor, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartela, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi, deoarece spaţiul nu permite ataşarea unui pat pliant. Dimensiunea camerei este de 14.30 mp.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -contra cost, in limita locurilor disponibile, internet -wireless in receptie, pastrare obiecte de valoare, 4 etaje.
Hotelul este renovat complet (2020-2021).

Observaţii

* La orice serviciu solcitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

REGULAMENT HOTEL DUNAREA:
- Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camera de hotel.
- Este interzis in camera si in incinta hotelului, accesul cu animale de companie.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. Vizitele se efectueaza numai in intervalul 08.00-22.00.
- Toate persoanele care ocupa camera trebuiesc inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitate si reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al fiecarui copil.
- Este interzisa tulburarea linstii in hotel.

Servicii:
Incluse in tarif: informaţii turistice, trezirea turiştilor, transmiterea de mesaje, păstrarea bagajelor, internet wirelles, servicii fax.

Locatie:
RO Hotel este situat in partea de sud a Statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic si la numai 50 m de plaja.

Servicii masa:
RO se acorda in unitatea Restaurantul Aurora si Terasa Azur, categoria a II-a, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 35.00 Lei/ zi/ persoana;
Pranz = 45.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 40.00 Lei/ zi/ persoana.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti);
CAMERA MATRIMONIALA (capacitate maxima 2 persoane)

CAMERA CU DOUA PATURI (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 9 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 14 ani).
- 1 copil intre 0 – 9 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat pliant asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0– 9 ani achita obligatoriu pat pliant;
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 10 – 14 ani achita obligatoriu pat pliant.

APARTAMENT (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 17 ani sau 3 adulti si 1 copil 0-17 ani ). In apartament se accepta doar persoane care fac parte din aceeasi familie.
- copiii intre 0 – 17 ani nbeneficiaza de gratuitate la cazare;
- al treilea adult beneficiaza de gratuitate la cazare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Terrace
TV in room
Private bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Safety deposit box in room
Air conditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Minibar

Locatie HOTEL DUNAREA, Mamaia, Romania