Cere oferta Cere oferte
Vacante

Central

3 stele

   Mamaia, Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Central, Mamaia, Romania


Descriere generala:Un hotel unic in felul lui, (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde), cu piese de mobilier, amenajari interioare si obiecte decorative deosebite,hotel Central ofera turistilor sentimentul de relaxare si odihna. La piscina se desfasoara zilnic programe de intretinere corporala atat prin orele de aerobic si aquagym, cat si prin terapiile de infrumusetare ale mini-spa-ului deschis in incinta piscinei.


Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja.


Dotari generale: restaurant cu 350 locuri , parcare proprie, loc de joaca pentru copii (amenajat langa terasa restaurantului), salon de infrumusetare si relaxare, spectacole de muzica si dans, bar la hotel, terasa cu vedere spre mare, lift.


Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, telefon cu acces international.


Facilitati pentru conferinte: Hotelul dispune de o sala cu capacitate de maxim 60 de locuri dotata cu aer conditionat, videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, suport de flipchart.


Servicii incluse in tarif: informatii privind orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea si expedierea corespondentei clientilor; expedierea prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accident; comenzi taxi; oferirea de material de propaganda si informare turistica.


Servicii cu plata: servicii telefonice si fax; multiplicari documente; rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.


Servicii de masa: se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina cu un card-client. Valoarea mesei este:


¨ Pranz/Cina= 40 lei / zi / persoana;


Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber - Fiesta del Mar (acces gratuit), renovata in 2009, sezlonguri si umbrele gratuite in limita disponibilitatilor, teren sport mixt - teren de fotbal si de volei pe plaja.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.