Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL VIOLETA, Jupiter

Descriere camere:
Număr total camere: 55 Duble: 55
Descriere facilitati:
2 nivele, parcare proprie.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, langa hotelurile Iris- Nalba- Mimoza. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Violeta, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 40.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 40.00 Lei/ zi/ persoana. Servicii masa copii: - copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful de adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif de adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; patul suplimentar este 50% din tariful pentru un adult. - copiii cu varsta peste 12 ani achita 40% din tariful de cazare pentru un adult, fara pat suplimentar si 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat; Se admit maximum 3 copii in camera cu 2 adulti cu un singur pat suplimentar.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL VIOLETA, Jupiter

Restaurant
Room TV
Private bathroom
Direct connection telephone line
Cable/Satellite TV
Minibar

Locatie HOTEL VIOLETA, Jupiter