Cere oferta Cere oferte
Vacante

Stejarii Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Stejarii Resort, Ineu, Romania

Hotel Stejarii, parte integranta din „Stejarii Resort”, reprezinta o locatie emblematica pentru zona, de inalta clasa, inaugurata in urma cu peste zece ani si renovata recent de catre noul proprietar, conservand stilul, eleganta si rafinamentul.Spatiile generoase, dotarile de cea mai buna calitate, serviciile atente si personalizate (incluzand serviciul de receptie 24/24h), atmosfera placuta si linistita, proximitatea nederanjanta a zonei industriale, precum si varietatea optiunilor de petrecere a sejurului reprezinta atuurile si elementele de unicitate ale Hotelului Stejarii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Stejarii Resort, Ineu, Romania