Cere oferta Cere oferte
Vacante

HUNGAROSPA THERMAL HOTEL

3 stele

   Hajduszoboszlo Vezi pe harta

Vacanțe în străinătate pentru familii cu copii
 | 
Wellness & Spa în străinătate
 | 
Relaxare în Ungaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HUNGAROSPA THERMAL HOTEL, Hajduszoboszlo, Ungaria

HUNGAROSPA Thermal Hotel este situat in Hajduszoboszlo in imediata vecinatate a celui mai mare complex de agrement acvatic din Ungaria. Turistii cazati la Hungarospa Thermal Hotel au acces nelimitat si GRATUIT la: la Baile termale Hungarospa, la strandul Hungarospa in perioada Mai-Septembrie, la Aqua-Palace, la piscina acoperita de inot Arpad si in sezon la alegere intrare la Aquapark sau utilizarea zonei Premium Spa.


Hungarospa Thermal Hotel dispune de 104 camere duble, 3 apartamente, 6 camere familiale.

In perioada 18.06-12.09 la alegere intrare la Aquapark sau utilizarea zonei Premium Spa (exceptie ziua plecarii).


DESCRIERE OFERTE
THERMALMAGIC Cura start de 7 zile-Include:Demipensiune(bufet), 1 consultatie medicala, un control medical, 5 tratamente, acces piscine, saune, intrare nelimitata la: Baile Hungarospa*, strandul Hungarospa (Mai-Septembrie)*, acces Aqua-Palace*, parcare gratuita.*Exceptie ziua plecarii.


THERMALMAGIC Cura de 7 zile-Include:Demipensiune(bufet),1 consultatie medicala, un control medical, 10 tratamente, acces piscine, saune, intrare nelimitata la: Baile Hungarospa*, strandul Hungarospa (Mai-Septembrie)*, acces Aqua-Palace*, parcare gratuita.*Exceptie ziua plecarii.

THERMALMAGIC Cura extinsa de 7 zile - Include:Demipensiune(bufet), 1 consultatie medicala, un control medical, 15 tratamente, acces piscine, saune, intrare nelimitata la: Baile Hungarospa*, strandul Hungarospa (Mai-Septembrie)*, acces Aqua-Palace*, parcare gratuita.*Exceptie ziua plecarii.Taxa de statiune se achita la receptie - 500 HUF/persoana/noapte (de la 18 ani).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HUNGAROSPA THERMAL HOTEL, Hajduszoboszlo, Ungaria