Cere oferta Cere oferte
Vacante

HUNGAROSPA THERMAL HOTEL

Vacanțe în străinătate pentru familii cu copii
 | 
Wellness & Spa în străinătate
 | 
Relaxare în Ungaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HUNGAROSPA THERMAL HOTEL, Hajduszoboszlo, Ungaria

HUNGAROSPA Thermal Hotel este situat in Hajduszoboszlo in imediata vecinatate a celui mai mare complex de agrement acvatic din Ungaria. Turistii cazati la Hungarospa Thermal Hotel au acces nelimitat si GRATUIT la: la Baile termale Hungarospa, la strandul Hungarospa in perioada Mai-Septembrie, la Aqua-Palace, la piscina acoperita de inot Arpad si in sezon la alegere intrare la Aquapark sau utilizarea zonei Premium Spa.


Hungarospa Thermal Hotel dispune de 104 camere duble, 3 apartamente, 6 camere familiale.

In perioada 18.06-12.09 la alegere intrare la Aquapark sau utilizarea zonei Premium Spa (exceptie ziua plecarii).


DESCRIERE OFERTE
THERMALMAGIC Cura start de 7 zile-Include:Demipensiune(bufet), 1 consultatie medicala, un control medical, 5 tratamente, acces piscine, saune, intrare nelimitata la: Baile Hungarospa*, strandul Hungarospa (Mai-Septembrie)*, acces Aqua-Palace*, parcare gratuita.*Exceptie ziua plecarii.


THERMALMAGIC Cura de 7 zile-Include:Demipensiune(bufet),1 consultatie medicala, un control medical, 10 tratamente, acces piscine, saune, intrare nelimitata la: Baile Hungarospa*, strandul Hungarospa (Mai-Septembrie)*, acces Aqua-Palace*, parcare gratuita.*Exceptie ziua plecarii.

THERMALMAGIC Cura extinsa de 7 zile - Include:Demipensiune(bufet), 1 consultatie medicala, un control medical, 15 tratamente, acces piscine, saune, intrare nelimitata la: Baile Hungarospa*, strandul Hungarospa (Mai-Septembrie)*, acces Aqua-Palace*, parcare gratuita.*Exceptie ziua plecarii.



Taxa de statiune se achita la receptie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HUNGAROSPA THERMAL HOTEL, Hajduszoboszlo, Ungaria

Care sunt modalitatile de plata la HUNGAROSPA THERMAL HOTEL din Hajduszoboszlo?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HUNGAROSPA THERMAL HOTEL din Hajduszoboszlo?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HUNGAROSPA THERMAL HOTEL din Hajduszoboszlo?

La Hungarospa Thermal Hotel din Hajduszoboszlo, check-in-ul se face de la ora 14:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 10:00.

Hungarospa Thermal Hotel este potrivit pentru copii?

Desigur, familiile cu copii sunt bineveniti, turistii cazati la Hungarospa Thermal Hotel au acces gratuit la Hungarospa Aqua Palace cu cele 15 piscine pentru toate varstele, cat si acces nelimitat la Complexul balnear Hungarospa (exceptie ziua plecarii), acces la piscina olimpica Arpad.

Hungarospa Thermal Hotel din Hajduszoboszlo accepta animale de companie?

Nu, politica Hungarospa Thermal Hotel din Hajduszoboszlo, Ungaria nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la HUNGAROSPA THERMAL HOTEL din Hajduszoboszlo?

Hungarospa Thermal Hotel, Hajduszoboszlo pune la dispozitia turistilor acces la sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, piscina exterioara cu apa termala, precum acces gratuit la Hungarospa Aqua Palace cu cele 15 piscine pentru toate varstele, cat si acces nelimitat la Complexul balnear Hungarospa (exceptie ziua plecarii), iar in sezonul estival la alegere intrare la Aquapark Hajduszoszoboszlo sau Zona Premium din cadrul complexului balnear.

Exista optiunea de all inclusive la HUNGAROSPA THERMAL HOTEL?

Nu exista optiunea de all inclusive la Hungarospa Thermal Hotel, insa poti achizitiona sejururi in regim cu demipensiune sau pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la Hungarospa Thermal Hotel din Hajduszoboszlo?

Da, exista parcarea privata la Hungarospa Thermal Hotel, Hajduszoboszlo.

Pot achizitiona sejurul la HUNGAROSPA THERMAL HOTEL, Hajduszoboszlo, Ungaria prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Nu, cu vouchere de vacanta puteti achizitiona doar sejururi la unitati de cazare din Romania. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea tichetelor de vacanta.

Locatie HUNGAROSPA THERMAL HOTEL, Hajduszoboszlo, Ungaria