Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA

4 stele

   Gura Humorului, Romania Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Bucovina

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA, Gura Humorului, Romania

INFORMATII GENERALE
La Conac in Bucovina este o locatie cu arhitectura exterioara ce respecta elemente din stilul bucovinean insa odata ce ai pasit in conac, te intimpina o atmosfera calda, eleganta si primitoare, cu elemente de design modern imbinate cu materiale decorative atipice.
Pensiunea este situata in Gura Humorului, in drum spre Partia Soimul (la o distanta de aproximativ 500 m), avand o pozitionare excelenta fata de Parcul Arinis (se poate ajunge pe jos in aproximativ 10 minute) si fata de Manastirea Voronet (aproximativ 2 km).

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Pensiunea La Conac in Bucovina este formata din 2 corpuri de cazare cu 35 de camera, dispuse astfel:
Corpul A: 22 camere decorate cu bun gust si eleganta, in nuante pastelate, cu balcon structurate astfel:
16 camere duble / twin, 4 garsoniere cu pat matrimonial, 2 apartamente cu living si dormitor,


Corpul B: 13 camere toate cu balcon, structurate astfel:
6 camere duble, 7 apartamente cu living si dormitor
Accesul intre corpul A si corpul B se face printr-un tunel subteran.

FACILITATI UNITATE
Zona SPA: piscine interioara ce include Jacuzzi si minipiscina pentru copii, hammam, sauna uscata, salina cu sare de la Praid, zona de masaj;

POLITICI
Check-in: 15.00
Check-out: 12.00

SERVICII DE MASA
Restaurant de 90 de locuri, potrivit pentru a servi masa a la carte, dar si pentru organizari de evenimente. Evenimentele cu petrecere se organizeaza doar cu inchirierea integrala a locatiei, pentru a nu deranja ceilalti oaspeti.
Bar si zona lobby-bar de 40 locuri, concepute intr-un stil aparte (arhaicul se imbina armonios cu modernul) si dotata cu canapele, fotolii, semineu si televizoare pentru petrecerea timpului liber, pentru a savura o cafea, un cocktail, un pahar de vin, toate insotite de o priveliste superba a padurii de brazi din spatele pensiunii.


Mini-boutique cu suveniruri si amintiri marunte din Bucovina.


Parcare proprie supravegheta video.
Casuta taraneasca situata in curtea pensiunii, destinata petrecerilor campenesti, amenajata in stil bucovinean si respectand tehnici de lucru ca odinioara.


FACILITATI COPII
Loc de joaca interior, pentru copii mici situate in imediata apropiere a zonei de lobby-bar, astfel incat parintii se relaxeaza si copiii se pot juca in voie. Spatiul este dotat cu toboggan, masute si scaunele, jucatii, televizor.
Loc de joaca pentru copii mari, dotat cu masa de air hokey, masa de fotbal, billiard, jocuri, situate la demisolul cladirii.
Loc de joaca exterior dotat cu tobogane, groapa de nisip, trambulina, casuta din copac cu tobogan, casuta piticilor, cusca cu pasari de casa si iepurasi.


FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte 40-50 locuri, in functie de aranjarea scaunelor, dotata cu videoproiector, flipchart si ecran de proiectie. Sala de conferinte nu dispune de sistem de sonorizare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Wi-Fi
Biliard
Lifturi
Sauna
Acces la internet
Parcare
Spa
Distanta fara de aeroport
Receptie
Bar/Baruri
Uscator de par
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
TV
Divertisment pentru copii
Lobby
Restaurant in cladire (á la carte)
Aer conditionat
Sala de conferinta
Facilitati sanitare
Dus
Aer conditionat individual
Recunoastere
Cazare
Gara
Asternut
Atractii - combinate
Atractii - pentru familii

Intrebari frecvente PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA, Gura Humorului, Romania

Pot achizitiona sejurul la PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA?

La Pensiunea La Conac in Bucovina din Gura Humorului, check-in-ul se face de la ora 15:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA este potrivita pentru copii?

Desigur, copiii au loc de joaca exterior, dotat cu 2 tobogane, bara de catarat, groapa cu nisip, leagane, casuta din copac. Loc de joaca interior, situat in imediata apropiere a zonei lobby–bar, astfel incat parintii se relaxeaza si copiii se pot juca in voie. Spatiul este dotat cu tobogan, masute si scaunele, jucarii, televizor.

PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA accepta animale de companie?

Nu, politica pensiunii nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA?

Piscina incalzita cu jacuzii, minipiscina pentru copii, sauna uscata, baie de aburi(hamamm), salina, zona de relaxare cu o priveliste superba asupra padurii de brazi, ciubar exterior cu apa sarata, camere de masaj.

Exista optiunea de all inclusive la PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Pensiunea La Conac in Bucovina din Gura Humorului, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA?

Da, exista parcarea privata, la Pensiunea La Conac in Bucovina, supravegheata video.

Locatie PENSIUNEA LA CONAC IN BUCOVINA, Gura Humorului, Romania