Vacante

HOTEL BUCHENLAND

Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BUCHENLAND, Gura Humorului, Romania

BUCHENLAND - ia o parte din sufletul bucovinean!

Hotelul este situat in centrul orasului Gura Humorului, in inima Bucovinei, statiune turistica de interes national, facand parte din statiunile cu caracter unic.
Va oferim 20 de camere elegante si un restaurant cu specific international si traditional. Camerele au fost dotate astfel incat sa va ofere tot confortul necesar pe toata durata sederii dumneavoastra.
Bucovina are comorile cele mai pretioase de la stramosii nostrii: manastirile si bisericile pentru care este cunoscuta in intreaga lume.
Numele "Bucovina" - "Tara fagilor", vine de la "Buchenland" in limba germana.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 20 de camere, cu capacitatea maxima de cazare a 44 de persoane.
8 Camere duble matrimoniale cu balcon
4 Camere duble matrimoniale fara balcon
2 Camere triple (cu pat suplimetar) cu balcon
2 Camere duble twin cu balcon
2 Camere twin fara balcon
2 Camera tripla Family twin (+ canapea capacitatea 1 adult sau 1 adult + 1 copil) fara balcon
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon comun/balcon frantuzesc sau exterior la fiecare etaj, cabina dus inchisa sau deschisa, produse igiena, halate, prosoape, slapi, minibar.

Descriere facilitati:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 20 de camere duble si triple, un restaurant international/traditional (120 locuri), terasa (40 locuri), un bar, o sala de conferinte (35 locuri)

Atractii turistice:
Vizitati Monumentele UNESCO din Bucovina: Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita si Putna.
Invatati despre cultura Bucovineana vizitand: catedrala Ortodoxa din Gura Humorului, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Oului de la Vama sau Moldovita, Ateliere de ceramica neagra din Marginea, Muzeul satului bucovinean din Suceava, Muzeul Ciprian Porumbescu.

Servicii masa:
Micul dejun, pranzul si cina se servesc in regim a la carte in restautantul hotelului care dispune de 120 de locuri pentru servirea mesei sau pe terasa hotelului care are capacitatea de 40 locuri.

Facilitati copii:
Spatiu de joaca exterior.

Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de o sala de conferinta cu capacitatea de 35 de locuri pentru care va pune la dispozitie urmatoarele dotari tehnice: TV si video, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, consumabile flipchart, internet/wireless. Optional se poate asigura instalatie de sonorizare, DJ sau decoratiuni pentru sala.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Coffee bar
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Conference room
Hairdryer
Free wireless internet
Heating
Soundproof rooms
Air conditioning
Fridge
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Rent a bike service
Bar
Minibar
Luggage storage
Room service
Meeting/Banquet facilities
Facilities for persons with disabilities
Breakfast area
Smoking area
Car rental
Free cable internet
Dinner area
Kids playground

Locatie HOTEL BUCHENLAND, Gura Humorului, Romania