Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DIANA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL DIANA, Geoagiu-Bai

RO Hotelul Diana dispune de 152 locuri de cazare structurate in 64 camere cu 2 locuri (2 paturi sau pat matrimonial), 4 camere cu trei paturi, 2 camere single si 4 apartamente. Toate camerele au balcon, baie cu dus si sunt dotate cu frigider si TV cu transmisie prin cablu. Urmatoarele servicii sunt incluse gratuit in pretul de cazare: - parcarea - acces piscina de agrement - sauna - terasa - gradina amenajata cu locuri pentru plaja si relaxare - tenis de masa si biliard - acces loc de joaca copii amenajat in gradina hotelului - acces internet wireless. Servicii oferite: - inchiriat biciclete agrement pentru toate varstele - masaj
Restaurant cu 150 locuri pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri si petreceri Bar cu terasa acoperita si in aer liber Gradina cu terase pentru relaxare Sala de conferinte dotata cu sistem de climatizare si sonorizare profesionale, videoproiector cu ecran de proiectie, flipchart si conexiune internet wireless / EN 152 rooms as follows: 64 double rooms(2 beds or matrimonial bed), 4 rooms with three beds, 2 single rooms and 4 apartments. Rooms facilities: balcony, bathroom with shower, refrigerator and cable TV. Free of charge services: - parking - leisure pool - sauna - terrace - garden suitable for sunbath and relaxation - table tennis and billiards - children's playground in the hotel garden - WIFI. Services for a fee: - rent a bike - massage Restaurant with 150 seats; festive meals, cocktails and parties. Bar with terrace (covered). Garden with outdoor furniture. Conference room equipped with professional air conditioning and sound system, video projector with projection screen, flipchart and WIFI.
Descriere facilitati:
RO Piscina semi-olimpica acoperita si incalzita Terasa amenajata cu locuri pentru plaja Sauna Masaj Biliard si tenis de masa Inchiriat biciclete de agrement pentru toata familia Loc de joaca pentru copii Si pentru ca ne gandim la toate detaliile, Hotelul Diana ofera oaspetilor sai si urmatoarele servicii gratuite: parcare privata, internet wireless si jocuri recreative (carti, table, rummy, etc.) / EN Indoor heated semi-Olympic swimming pool; Terrace; Sauna; Massage; Billiards and table tennis; Rent a bike; Playground. Other free services: private parking, WIFI and recreational games (books, backgammon, rummy, etc.).
Politici:
La Hotelul Diana se iau măsuri sanitare și de siguranță suplimentare, pentru a contribui la protejarea siguranței oaspeților și a personalului. Conform recomandărilor guvernamentale pentru reducerea transmiterii coronavirusului (COVID-19) pe timpul starii de alerta, anumite servicii și facilități pot fi restrânse sau indisponibile (piscina interioara si sauna pot fi inchise). Vor fi functionale conform recomandarilor in vigoare: terasa pentru servirea meselor, gradina cu locuri pentru plaja, locul de joaca pentru copii din gradina, sala de tenis de masa si accesul la biliard.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL DIANA, Geoagiu-Bai

Restaurant
Terrace
Bathroom
Private bathroom
Sauna
Free Wireless Internet
Fridge
Balcony
Reception desk
Elevator
Garden
Massage
Indoor Swimming Pool