Cere oferta Cere oferte
Vacante

HANUL HORA ROMANEASCA.

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HANUL HORA ROMANEASCA., Eforie Sud, Romania

FACILITATI UNITATE DE CAZARE
Hanul Hora Romaneasca este una dintre cea mai noi locatii de pe litoral, destinata evenimentelor si turistilor deopotriva, inaugurata in luna septembrie 2018, dupa ample lucrari de reamenajare. Cladirea a fost construita si data in folosinta in perioada 1953-1962, avand o arhitectura in stil Brancovenesc, urmarind linia vechilor constructii boieresti ridicate la intemeierea statiunii Eforie Sud.
Hanul a fost cunoscut sub denumirea de Hanul Hora si a gazduit numeroase grupuri de turisti, atat din tara cat si din strainatate, castigand un bun renume pentru serviciile sale, dar mai ales pentru evenimentele care se desfasurau aici. Acum, dupa o binemeritata renovare generala, hanul este pregatit sa faca fata tuturor cerintelor moderne in materie de turism si evenimente deosebite.
Hanul Hora Romaneasca isi propune sa fie o reflexie a culturii Romanesti si a traditiilor populare din toata tara. Ne dorim sa fim un exponent al ospitalitatii si gastronomiei Romanesti, o solutie perfecta atat pentru servicii turistice, cat si pentru evenimente private sau publice, organizare de cursuri, seminarii sau sejururi de tip team building.

Dotari generale: gradina, restaurant, terasa, parcare gratuita, sala conferinte, salina- inaugurata in 2021 prima Salina Artificiala cu loc de joaca de pe Litoralul Romanesc.
Oaspetii nostri pot opta pentru cure de namol sapropelic de TECHIRGHIOL, beneficiind de Baile Reci Vraja Marii , care se afla la 5 min de mers pe jos.
Turistii care adora drumetiile, pot alege sa se bucure de privelistea minunata oferita de lac pe un drum amenajat , cu o lungime de 2,5 km , de la Han pana la Releul de Televiziune, unde pot poposi pentru a face plaja nestingheriti, beneficiind de helioterapie si ozonoterapie cu aer salin.
Cei care aleg plimbarile cu bicicleta, pot sa continue calatoria partial offroad, in jurul lacului Techirghiol, aprox 20 km.

DESCRIERE CAMERE
Camerele hanului nu sunt simple camere de hotel. Toate au fost renovate complet si decorate intr-un stil rustic boieresc, care completeaza arhitectura hanului, pentru ca oaspetii sa se bucure de cat mai mult confort, asemenea nobilimii de altadata.
Camere duble standard - maxim 2 persoane
Camere duble superioare - maxim 2 adulti si 2 copii, se poate amplasa un pat pliant
Camere duble includ baie proprie, paturi duble, televizor (televiziune prin cablu), internet wireless, minibar/racitor si uscator de par.
Suite cu 2 camere - maxim 4 adulti si 2 copii. Acestea sunt alcatuite din cate 2 camere cu paturi duble, hol si baie proprie. Ambele camere sunt dotate cu televizor (televiziune prin cablu) si internet wireless. Apartamentele includ minibar/racitor si uscator de par.

LOCALIZARE
Hanul Hora Romaneasca se afla situat la DN39, strada principala din Eforie Sud, intre Constanta si Mangalia, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra.

SERVICII MASA
Masa se poate servi in restaurantul propriu.
Salonul restaurant si terasa partial acoperita sunt special proiectate pentru evenimente de pana la 100 de oaspeti la interior si 80 la exterior. Decorul este perfect pentru a servi un meniu traditional cu preparate savuroase.

FACILITATI COPII
Copii cu varsta pana la 10 ani dispun de gratuitate in paturile existente in camere










Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HANUL HORA ROMANEASCA., Eforie Sud, Romania