Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL MIRAGE

4 stele

   Eforie Nord, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MIRAGE, Eforie Nord, Romania

INFORMATII GENERALE
Mirage MedSPA Hotel dispune de cel mai apreciat centru de sanatate din Statiunea Eforie Nord. Va propunem sa va bucurati de tratamentul balnear bazat pe resursele naturale ale lacului Techirghiol, apa sarata si namolul sapropelic, elemente puse in slujba sanatatii dumneavoastra.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.
FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -150 locuri, terasa, parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), 4 nivele, lift, baza de tratament.

Mirage MedSPA imbina armonios terapiile medicale de recuperare bazate pe factori terapeutici naturali remarcabili - namolul sapropelic din Lacul Techirghiol, soarele, apa de mare si lac, plante cu efecte tamaduitoare din zone alpine nepoluate, uleiuri esentiale aromatice - cu produsele Gerovital H3 incluse in programe anti-imbatranire, terapii de relaxare si invigorare, de reducere a efectelor stressului, masaje traditionale, terapii corporale si faciale, toate menite sa restabileasca echilibrul fizic, mental si emotional al organismului privit in ansamblu.

In cazul pachetelor de tratament se recomanda ca ziua de intrare sa fie Duminica.

Zile gratuite de vacanta:
In perioadele 06.05- 11.07/26.08-30.09.2024, platesti 5 nopti si stai 6, pentru cazare cu mic dejun. Mesele de pranz si cina se achita pentru intreg sejurul. Este obligatorie rezervarea sejurului cu demipensiune sau pensiune completa. Oferta Zile Gratuite de Vacanta nu se cumuleaza cu alte oferte.

OFERTE TRATAMENT:

MIRAGE VITAL SPA- program de 6, 12 si 18 zile
Indicatii: Afectiuni reumatismale degenerative si inflamatorii, lumbago cronic, hernia de disc, afectiuni neurologice periferice si centrale, recuperare postraumatica si post chirurgicala, osteoporoza, hipertensiune arteriala forme usoare sau medii, tulburari circulatorii periferice, arteriale si venolimfatice, afectiuni ginecologice inflamatorii cronice, sterilitate secundara, afectiuni dermatologice (psoriazis, neurodermite, acnee) afectiuni ORL, afectiuni respiratorii.

MIRAGE ACTIVE RHEUMA - program 6, 12 si 18 zile
Indicatii: Afectiuni reumatismale degenerative (osteoartrite) si inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida), reumatism abarticular de parti moi (periartrite, tendinite, tenosinovite, entezite, Maladie Dupuytrene, etc), spondiloza, lumbago cronic, hernia de disc, etc.

SUPLETE SI SANATATE - program de 6, 12 si 18 zile - program disponibil doar cu supliment de pensiune completa (meniu special)
Indicatii: Program recomandat persoanelor care isi propun sa atinga greutatea dorita. Imbina armonios tehnici de drenaj limfatic cu programe personalizate de gimnastica in apa si la sala, sedinte de detoxifiere, diete hipocalorice specifice. Programul regleaza metabolismul si se doreste a fi inceputul unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.

DETOX SI REGENERARE - program de 6, 12 si 18 zile - program disponibil doar cu supliment de pensiune completa (meniu special)
Indicatii: Program complex creat pentru purificarea organismului, eliminarea toxinelor, imbunatatirea absortiei substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv, ameliorarea calitatii sangelui, reglarea metabolismului, intarirea sistemului imunitar.

MEREU TANAR - program de 6, 12 si 18 zile
Indicatii: Programul vizeaza profilaxia imbatranirii si se adreseaza in special persoanelor cu varsta cuprinsa intre 40 si 55 ani. Intarzie si amelioreaza primele semne ale inaintarii in varsta, trateaza tulburarile de memorie,concentrare si somn, oscilatii ale tensiunii arteriale, tulburari metabolice si endocrine, stari depresive usoare, sindromul de stres.

MIRAGE-UL SENECTUTII - program de 6, 12 si 18 zile
Indicatii: Tratamentul tulburarilor trofice cutanate, nevralgii, nevrite, arterioscleroza cu manifestari centrale si periferice, boala Parkinson, spondiloza, artroze, osteoporoza, neurodermite, alopecie, eczeme, psoriazis, sclerodermie, vitiligo, spasme vasculare, angina pectorala, hipertensiunea arteriala, sechele de infarct miocardic si accident vascular cerebral, arterite, boli metabolice (diabet, obezitate, dislipidemie), tulburari de dinamica sexuala, sindrom de oboseala cronica, insomnii, sindroame depresive, etc.

MIRAGE EVADARE - program de 6 si 12 zile
O oferta generoasa de terapii cu apa, masaje, tratamente cu namol, imbinate cu maiestrie pentru a va readuce adevarata stare de bine, de relaxare si mai ales de sanatate, intr-o ambianta de liniste si serenitate.

MIRAGE ANTISTRESS - program de 6 si 12 zile
Traiti si lucrati sub stress, va simtiti obosit si lipsit de energie, aveti tulburari de somn, corpul va este tensionat? Alegeti cateva zile de totala relaxare, regasiti echilibrul si linistea interioara, refaceti rezervele de energie si vitalitate!

MIRAGE TIME-OUT - program de 2 si 3 zile
Departe de stresul cotidian, evadati intr-o oaza de relaxare!

SERENITATE SI FRUMUSETE - program de 3 zile
Explorati magia relaxarii si rasfatul simturilor!

NOU! RENEW OASIS - program de 1 zi spa - tratament regenerant pentru par si piele
Potrivit atat barbatilor cat si femeilor care doresc sa inlature stresul si oboseala, sa combata lipsa de tonus si deshidratarea pielii, de asemenea deteriorarea si caderea parului. Continut: Program 1 zi SPA si 2 nopti cazare: program 1 zi spa, completare Spa Lifestyle *, control tensiune arteriala.

YOUTH PERFECTION - program de 1 zi spa
Cranberry - Tratament corporal anti aging/ antioxidant cu merisoare
Program 1 zi SPA si 2 nopti cazare: completare chestionar Spa Lifestyle* si control tensiune arteriala.

NEW BALANCE RITUAL - program de 1 zi spa
Cranberry - Tratament corporal anti aging/ antioxidant cu merisoare
Program 1 zi SPA si 2 nopti cazare: completare chestionar Spa Lifestyle* si control tensiune arteriala.

NOU! AQUA DETOX SPA - program 2 zile spa
Descopera frumusetea marina ce poarta amprenta algelor- un adevarat activator de energie, de revitalizare si
remineralizare, potrivit pentru toate tipurile de piele.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, halat de baie, papuci, mocheta. Camere existente au fost complet renovate in 2019 si 23 de spatii de cazare (camere duble si apartamente) nou construite.

Duble: doua paturi sau pat matrimonial.
Apartamente: este compus din living si dormitor, fara usa intre cele doua incaperi.

LOCALIZARE
Hotelul este situat la intrarea in statiunea Eforie Nord, la 50 m de plaja. Plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

POLITICI
ZONA AQUA MIRAGE + Fitness - Conditii de acces 2024
- In perioada 01.05.2023-30.09.2024 accesul in zona Aqua Mirage + Fitness va fi permis tuturor oaspetilor cazati in hotel cu titlu gratuit, pentru 1 ora pe zi (aferenta fiecarei nopti de cazare), indiferent de pachetul de servicii achizitionat (cazare / masa /spa), in urma unei programari efectuate la Receptie Spa. Tarif ora suplimentara (in functie de disponibilitate): 35 Lei/ persoana.
- Copiilor cazati in hotel cu varste cuprinse intre 4-16 ani li se va permite accesul la piscina* (tot cu titlu gratuit) in intervalul orar 12:00-14:00.
- Copiilor cu varste pana in 4 ani nu li se va permite accesul la piscina.

Zona Aqua Mirage este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, cascade cervicale, jaccuzzi, dusuri ciclonice, sezlonguri cu hidromasaj.

Nota importanta: In cazul diagnosticelor ce cuprind una sau mai multe dintre afectiunile enumerate mai jos, exista posibilitatea ca in urma consultatiei medicale, medicul de recuperare si balneologie sa recomande neefectuarea terapiilor dintr-o anumita gama si inlocuirea acestora cu altele apartinand unei game care sa nu fie contraindicata in afectiunile respective.
Lista de afectiuni este urmatoarea: hipertensiune arteriala, angina pectorala, stari dupa accidente vasculare cerebrale, infarct miocardic, tulburari de ritm cardiac, insuficienta cardiaca, tromboflebita, fibromuterin, chistovarian, tuberculoza pulmonara, faza acuta a oricarei boli infectocontagioase, venerice, tumori maligne, sarcina, epilepsie si tulburari psihice, bolile hematologice, alcoolism si altele.

SERVICII MASA
se acorda in restaurantul Mirage, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina in sistem bufet sau set meniu (2-3 variante de meniu).
In perioada 12.07- 18.08.2024 (inclusiv) se valorifica obligatoriu cazare cu pensiune completa.
In aceasta perioada mesele de pranz si cina sunt servite in sistem bufet.
In perioadele 17.06-11.07 si 19.08-15.09.2024 (inclusiv) se valorifica minim cazare cu demipensiune.

FACILITATI COPII
- in cazul structurii de ocupare 2 adulti + 2 copii, este obligatorie rezervarea patului suplimentar.
- al treilea adult in camera dubla (se asigura pat suplimentar ) sau apartament beneficiaza de o reducere de 50% din tariful unui loc in camera; suplimentele de masa se vor achita integral;
- in cazul structurii de ocupare 1 adult + 1 copil 2-12 ani impliniti, se achita tariful unei camere single; copilul beneficiaza de 50% reducere din valoarea meselor pentru adult.





Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL MIRAGE, Eforie Nord, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL MIRAGE prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL MIRAGE?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL MIRAGE?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL MIRAGE?

La Hotel Mirage din Eforie Nord, accesul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL MIRAGE este potrivita pentru copii?

Hotelul Mirage nu dispune de facilitati speciale pentru copii, insa poate fi o optiune pentru familiile cu copii, fiind situat la aprox. 50 m fata de plaja.

HOTEL MIRAGE accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL MIRAGE?

Pe langa restaurant, terasa si apropierea fata de mare, Mirage MedSPA Hotel dispune de centru de sanatate. Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, ; dusuri ciclonice, ; fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL MIRAGE?

Nu. Hotelul Mirage nu ofera optiunea de all inclusive. Micul dejun se asigura in sistem bufet, iar pranzul si cina in sistem bufet sau set meniu (2-3 variante de meniu).

Exista parcare privata la HOTEL MIRAGE?

Da. Hotelul dispune de parcare privata.

Locatie HOTEL MIRAGE, Eforie Nord, Romania