Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA

3 stele

   Eforie Nord, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA, Eforie Nord, Romania

INFORMATII GENERALE
Complexul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp de teren, inconjurat de pomi si verdeata, fiind o oaza de liniste si confort de care turistii au nevoie pentru a se relaxa in concediu.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -cu terasa si bar, parcare proprie -(40 locuri) gratuita in limita disponibilitatilor, parcare publica -100 locuri, loc de joaca pentru copii, internet -wireless (in receptie, restaurant si la piscina), pastrare obiecte de valoare, bar pe plaja si la piscina.
Complexul Dunarea este compus din 6 cladiri cu parter, 11 cladiri cu parter si etaj, 6 cladiri cu parter si 2 etaje.
Observatii:
Nu se accepta animale de companie.

Entertainment:
Copii: 2 locuri de joaca amenajate, Club Delfin - pentru copiii 5 - 8 ani, activitati: concursuri, spectacole, discoteca, karaoke, teatru de papusi, desen, face painting, fitness.
Adulti: muzica live / formatie, discoteca in aer liber, aqua gym, spectacole cu ansambluri folclorice traditionale

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -pentru adulti si copii. Piscina principala a complexului are aproximativ 600 mp, sezlonguri, iar piscina pentru copii are aproximativ 20 mp; Jacuzzi in aer liber, aproximativ 12 mp.

Servicii gratuite:
Internet in locurile publice (piscina , restaurant)
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Capacitatea parcarilor este de aproximativ 150 locuri, iar hotelul nu efectueaza rezervari pentru parcare. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile din parcarea privata si pentru obiectele lasate in interiorul acestora.
Seif la receptie
Piscina
Transmiterea mesajelor
Trezirea clientilor;
Transfer la plaja privata a complexului,
Sezlonguri gratuite la plaja complexului (cate 2 sezlonguri /camera dubla si cate 3 sezlonguri / camera tripla si apartament)

Servicii contra cost: vanzari marfuri in receptie, tratamente cu gerovital, cure termale, bai cu namol, scufundari in Marea Neagra, excursii in Delta Dunarii, excursii pe Litoralul Romanesc, vizita la Muzeul Marinei, vizita la Muzeul de Istorie, degustari de vinuri la Crama Murfatlar, vizita la Muzeul de Arta, sarituri cu parasuta, vizita la pestera Sf. Andrei, cina traditionala cu spectacol folcloric, ping-pong, masaj, biliard, bar, restaurant, sala de conferinte.


Sali de conferinta: 2 - sala de conferinte Roxana capacitate 75 locuri, sala modulara Mara 250 locuri sau se poate imparti in 2 sali independente (2X125 locuri), dotate cu echipament specific: video-proiector, ecran , flipchart, sonorizare, internet wireless, fax; servicii de receptie participanti, coordonare eveniment, management eveniment, rezervari transport.

POLITICI
REGULAMENT INTERN COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA:
1. Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 ( ora pana la care poate fi ocupata camera/ check-in)
2. Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 ( ora la care trebuie eliberata camera / check-out) prin predarea cheii, a cardului valoric si bratarilor de identificare.
3. Banii de pe card trebuiesc consumati pana la ora 12.00 din ziua decazarii , deoarece acesti bani nu se returneaza.
4. Cererile pentru check-in sau check-out la alte ore se onoreaza in functie de gradul de ocupare al hotelului.
5. In ultima zi de sejur, clientii hotelului vor elibera camerele la ora 12.00, iar balagajele (daca vor dori) pot fi depuse la receptie in camera special amenajata pentru bagaje . In caz contrar, doar dupa confirmarea hotelului in scris, clientii pot elibera camera pana la ora 16.00 si vor achita o taxa suplimentara in valoare de 50% din o noapte de cazare, iar daca elibereaza camera dupa ora 16.00 vor plati o taxa de 100% din noaptea de cazare.
6. Valoarea de achitat pentru late check-out se va calcula in functie de tarifele afisate la receptie.
7. Accesul la serviciile gratuite este permisa numai clientilor hotelului.
8. Este interzis( indiferent de motiv) introducerea de produse alcoolice, bauturi racoritoare si alimentare, altele decat cele provenite din cadrul Complexului Hotelier Club Dunarea. Produsele alimentare si bauturile,in incinta Complexului, se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, terasa receptive, piscina , plaja, pe parcursul sejurului.
9. Este interzisa extragerea de alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera , produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.
10. Cazarea se va face in baza prezentarii unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
11. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector.
12. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita
disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
13. Complexul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute (furtul din masini sau de pe plaja etc) in parcare sau pe plaja. Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in seiful din receptie
14. Turistul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea in aceleasi conditii la plecare.Eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera , vor fi suportate de turist.
15. Este interzis fumatul in camere sau in spatii publice; exista locuri special amenajate, in restaurant, bar terase si alte spatii in aer liber pe intreaga proprietate. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru camerele in care s-a fumat.
16. Hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu cada -in apartamente, baie cu dus -in camere, balcon -sau terasa, uscator de par.
Numar total camere: 315
Duble: 275 - dintre care 245 de camere duble standard si 30 camere duble superior . Camerele duble superior sunt mai mari ca suprafata decat camerele duble standard.
Apartamente: 8 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor, fara usa intre cele doua incaperi.
Triple: 32
Camera dubla standard
Toate cele 245 camere duble standard impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P+1E si P+2E. Dotate atat cu paturi matrimoniale cat si cu paturi twin, toate au balcon privat sau terasa.

Camera dubla superior
Toate cele 30 de camera duble superior, impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter. Dotate cu paturi matrimoniale, toate au terasa privata.

Camera tripla
Toate cele 32 de camere triple impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P +2E. Dotate cu pat matrimonial si un pat twin, toate au balcon privat sau terasa.

Apartament
Toate cele 8 apartamente , impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter. Dotate cu pat matrimonial si o canapea extensibila, toate au terasa privata. Baile acestor apartamente sunt mai mari si sunt prevazute cu cada Jacuzzi si dus.
Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de Club Dunarea, purtarea bratarii de identificare in incinta Complexului Hotelier Dunarea este obligatorie.

LOCALIZARE
Complexul este situat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol. Distanta fata de mare intre 850-1200 m.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

SERVICII MASA
Restaurantul Complexului Hotelier Club Dunarea are o capacitate de 450 locuri in interior si 200 locuri pe terasa.
Mic dejun: - servire in regim buffet suedez intre orele 7.30-10.00 -bauturi incluse: apa plata, ceai, cafea, racoritoare,carbogazoase
Pranzul si cina: vor fi servite in regim self serv ( autoservire) intre orele 12.30 - 21.30.
Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de self serv (autoservire). Pentru perioada in care gradul de ocupare al Complexului Hotelier Club Dunarea este mai mic de 20%, masa se va servi a la carte.
Pentru sejururile cumparate cu Pranz sau/si Cina banii incarcati pe card pot fi cheltuiti pe toate serviciile oferite in incinta Complexului Hotelier Club Dunarea *** (restaurant, baruri, inclusiv prelungirea sejurului in limita locurilor disponibile, etc.. ) pana in momentul eliberarii camerei, exclus produse comercializate in magazinul din receptie si tigari.
Bar piscina: program 09.00 - 20.00 acces gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.
Bar restaurant : program 08.00 - 21.30
Terasa receptie: program 10.00 - 22.00
Bar plaja: program 09.00 - 18.00 acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri de plaja si umbrela pentru fiecare camera.
Programul poate suferi modificari.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 11 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 11 ani si 1 copil 12-18 ani.
APARTAMENT- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-17 ani sau 3 adulti si 1 copil 0- 11 ani.
























Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA, Eforie Nord, Romania

Pot achizitiona sejurul la COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA?

La Complex Hotelier Dunarea din Eforie Nord, accesul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA este potrivita pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Acesta dispune de locuri de joaca pentru copii, ofera activitati de divertisment si piscina.

COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA?

Hotelul dispune de locuri de joaca pentru copii, piscina, plaja privata si asigura transfer la plaja privata a complexului,.

Exista optiunea de all inclusive la COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA?

Hotelul nu functioneaza in sistem all inclusive, dar serviciile de masa se pot acorda la restaurantul propriu, pentru toate cele 3 mese principale: mic dejun (bufet suedez), pranz si cina in sistem fisa cont (card client).

Exista parcare privata la COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA?

Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Locatie COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA, Eforie Nord, Romania