Cere oferta Cere oferte
Vacante

ZAGA ZAGA RESORT.

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ZAGA ZAGA RESORT., Doaga (VN), Romania

INFORMATII GENERALE
Zaga Zaga Resort se afla in comuna Doaga, in Delta Siretului la intalnirea dintre judetele Vrancea si Galati.
FACILITATI UNITATE
Complexul are o suprafata de peste 82 hectare si dispune de cea mai mare piscina cu apa sarata incalzita din Vrancea (deschisa doar in sezonul estival) cu suprafata de 800 mp. Zona La Iaz cuprinde piscina mare (adancime 1,3 m - 1,6 m), o piscina speciala pentru copii si un bar, restaurantele La Iaz - restaurantul de langa piscina, cu un meniu international si Cherhanaua plutitoare - restaurant pescaresc cu preparate si specialitati de peste din ferma piscicola proprie, deschis pana la 1 septembrie.
Pentru iubitorii de distractie si de miscare, Aventura Parc este locul perfect pentru petrecerea timpului liber. Acesta se afla in padurea din imediata apropiere a receptiei de la Zaga Zaga si insumeaza 770 m de trasee impartite in 6 itinerarii de dificultate diferita.
Printre alte activitati de care turistii se pot bucura se numara: plimbari cu barca, pescuit sportiv (conform regulamentului), tenis, plimbari cu bicicleta, ferma de animale, padurea cu caprioare, plimbari cu trasura (transfer oaspeti), sedinte foto, concerte si festivaluri.
De asemenea, resortul dispune de parcare proprie, internet Wi-Fi.
DESCRIERE CAMERE
Exista o multitudine de optiuni in ceea ce priveste unitatile de cazare disponibile in satul de vacanta Zaga Zaga.

Bungalourile, raspandite de-a lungul canalelor si pe malul lacurilor din Zaga Zaga, sunt case din lemn acoperite cu stuf, luminoase si spatioase, avand fiecare ponton cu iesire la apa. Acestea sunt grupate in patru mari zone: Zmeica, Litcov, Ceausu si Hangica. Bungalourile au o suprafata utila de peste 50 mp si dispun de un pat matrimonial si un pat suplimentar aflat la mansarda. Aici exista spatii generoase pentru depozitare si zone pentru relaxare, baie proprie.

In apropierea zonei de glamping si cea de concerte de la Zaga Zaga se afla cartierul de case plutitoare Vama. Fiecare casa plutitoare are terasa proprie (6 mp), ce ofera o priveliste spre un decor de poveste: apa, padure si apusuri de soare care vor ramane in amintire. Cu o suprafata de 32 mp, acestea dispun de un pat matrimonial si un pat suplimentar aflat la mansarda, baie proprie.

Cartierul de bungalouri Vama este alcatuit din 24 de case din lemn, fiecare cu balcon si terasa, majoritatea avand ponton ancorat pe apa. Dintre cele 24 de Bungalouri Vama, 11 sunt pe Lacul Mic, 10 se inlantuie pe Lacul Mare, iar trei fac parte din categoria Visul Pescarului. Indiferent de pozitionarea lor (pe Lacul Mic sau pe Lacul Mare), Bungalourile Vama ofera conditii excelente de pescuit sportiv, remarcandu-se prin confort si o priveliste atat de reprezentativa pentru Delta Siretului. Cu o suprafata de 35 mp, toate bungalourile Vama dispun de un pat matrimonial si o canapea extensibila, spatii pentru depozitare, zona pentru relaxare si o baie spatioasa.

Pentru cei care prefera energia padurii in detrimentul apei, casele in copac sunt alegerea perfecta. Acestea au terasa si baie proprie, un pat matrimonial si o canapea extensibila.

Casele cu ciubar, cu pat matrimonial si canapea extensibila, baie proprie, completeaza terasa proprie cu un ciubar menit sa ofere relaxare si confort.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV led, prosoape, papuci, uscator de par, produse ingrijire, espressor cafea, minibar.
LOCALIZARE
Aprox 210 km de Bucuresti - catre Focsani pe E 85 (DN 2), apoi virati la dreapta pe DN 24, iar inainte de Podul Cosmesti peste Siret, virati la dreapta.
ATRACTII TURISTICE
Parcul Regina Elisabeta, Parcul Central, Parcul Nicolae Balcescu.
SERVICII DE MASA
Restaurantul La Iaz si Cherhanaua plutitoare (deschis pana la 1 septembrie).
FACILITATI COPII
Piscina exterioara cu apa sarata incalzita (deschisa in sezonul estival), tenis, ferma de animale, padurea cu caprioare.
FACILITATI EVENIMENTE
Hambarul din lemn - un spatiu inedit pentru evenimente speciale, in mijlocul naturii, cu o capacitate de aproximativ 180 locuri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie ZAGA ZAGA RESORT., Doaga (VN), Romania