Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL TTS - WELLNESS SPA

Wellness & Spa in Romania
 | 
Destinații în România
 | 
Stațiuni balneo în România
 | 
Paște în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL TTS - WELLNESS SPA, Covasna, Romania


INFORMATII GENERALE:
Wellness inseamna un stil de viata sanatos, armonie, vitalitate, energie, relaxare si stare de bine; wellness in plina armonie cu trupul, mintea si sufletul.
Centrul nostru wellness, intr-o atmosfera aparte si o oaza de linite, va rasfata cu masaj de relaxare, exfoliere (SCRUB) corporala la dus VICHY, piscina interioara deschisa pana seara tarziu, masaj facial si capilar, sauna si salina cu sare de Himalaya.

Tratamentul balnear, cu rezultate exceptionale in cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atractii turistice care a facut din orasul Covasna o statiune de interes national, lansata si pe piata internationala, recunoscuta ca fiind statiunea inimii sau Orasul celor 1000 de izvoare.
Astfel, HOTELUL TTS SPA - WELLNESS COVASNA ofera turistilor o gama larga de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (bai CO2, mofete), electroterapie (realizata cu ajutorul curentilor de joasa frecventa, de medie frecventa si de inalta frecventa), hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalatii si aerosoli, masaj medical.


DESCRIERE CAMERE: sistem de climatizare, cablu TV cu pachet de peste 100 de programe, internet Wireless gratuit, linie telefonica, minibar, baie cu dotari full (fiecare vas WC cu functie de bideu, cada/cabina de dus,uscator de par, produse cosmetice, etc), seif, halat de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului, detectoare de fum, patut copil la cerere, fier de calcat si masa de calcat la cerere.


LOCALIZARE: pe strada Valea Zanelor vis-a-vis de Hotel Clermont.

ATRACTII TURISTICE: plimbare cu mocanita, vulcanul Balta Dracului, Valea Zanelor, Cetatea, Cheile Varghisului, atelierul de fierarie de la Talisoara, cetatea Ika, Castelul contelui Kalnoky.


POLITICI: Taxa hoteliera de 2 Lei/zi/persoana se achita la receptie in momentul cazarii. Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului.

FACILITATI EVENIMENTE: .Hotelul TTS Spa Wellness Covasna dispune de 2 sali de conferina situate la etajul IV si facilitati de coffe break.
Salile sunt dotate cu scaune cu tablia pentru scris, birou pentru lector, videoproiector, sistem de sonorizare, flipchart cu toate consumabilele necesare.
Salile noastre de conferina pot sa gazduiasca evenimente de pana la 100 persoane, avand acces la internet Wi Fi; Salile sunt indicate pentru seminarii, prezentari din domeniul vanzarilor, conferine de presa, prezentari,training-uri, interviuri, etc.






Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL TTS - WELLNESS SPA, Covasna, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL TTS - WELLNESS SPA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL TTS - WELLNESS SPA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL TTS - WELLNESS SPA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL TTS - WELLNESS SPA?

Check-in incepand cu orele 14.00 si check-out pana la ora 12.00.

HOTEL TTS - WELLNESS SPA este potrivita pentru copii?

Copiii sunt bineveniti

HOTEL TTS - WELLNESS SPA accepta animale de companie?

Nu se accepta animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL TTS - WELLNESS SPA?

Restaurnat, baza de tratament, zona SPA, centru conferinte.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL TTS - WELLNESS SPA?

Aceasta optiune nu este disponibila.

Exista parcare privata la HOTEL TTS - WELLNESS SPA?

Hotelul dispune de parcare proprie gratuita.

Locatie HOTEL TTS - WELLNESS SPA, Covasna, Romania