Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL MONTANA

Stațiuni balneo în România
 | 
Destinații în România
 | 
Paște în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MONTANA, Covasna, Romania

INFORMATII GENERALE:
Turistii cazati la Hotel Montana sunt feriti de zgomotele traficului intens si vor gasi linistea si confortul de care au nevoie.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:
Hotelul dispune de 244 camere duble si 4 apartamente, are 8 eraje si 3 lifturi.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
biletul de trimitere* pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
cardul de sanatate - activ
* In baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales.
Pentru turistii care NU prezinta biletul de trimitere, se va acorda o singura procedura de
tratament/zi (exceptie sambata, duminica si sarbatori legale) - conform tipului de pachet ales, dar numai in conditiile achitarii taxei de consultatie** in valoare de 70 lei. In cazul in care turistii nu doresc achitarea taxei de consultatie, nu se va putea efectua nicio procedura de tratament, pachetul neputand fi modificat.
**Taxa de consultatie se va achita la receptia hotelului!
In zilele de sambata se efectueaza doar procedurile cu factori naturali de cura (mofeta si bai carbogazoase). Procedurile neefectuate sambata se reprogrameaza pentru celelalte zile ale sejurului.

FACILITATI UNITATE:

Servicii fara plata acordate turistilor: informatii privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; spectacole; trezirea clientilor la ora solicitata; obtinerea legaturilor telefonice; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre; expedierea prin retur la domiciliu a corespondentei sosite dupa plecarea turistilor.


Servicii cu plata acordate turistilor:servicii telefonice; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; spalat, calcat si reparat imbracaminte/lenjerie; parcare.

FACILITATI UNITATE:


Tratamente balneare: baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni cardiovasculare (infarct miocardic la minimum 3 luni de la externare, cardiopatia ischemica, insuficienta mitrala si aortica compensata, hipertensiune arteriala, ulcer varicos, arteriopatii periferice prin ateroscleroza,varice); afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hiperacide, ulcere gastrice si duodenale cronice); afectiuni hepato- biliare (diskinezia biliara,colecistita cronica necalculoasa, stari dupa ficat operat, pancreatita cronica); afectiuni asociate (afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica).
In baza de tratament a hotelului (cu o suprafata de 767 mp), se pot efectua zilnic 1940 proceduri.
In baza de tratament a Hotelului Montana exista mofeta.

Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, electroterapie, gimnastica medicala, masaj.
Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta ai utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere, pentru tarifele cu tratament inclus, se va plati un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).

DESCRIERE CAMERE: Camerele duble de 2* sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, mocheta, tv, baie cu cabina de dus, scaune si masuta de cafea, telefon, balcon. Camerele duble de 3* sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, mobilier nou, mocheta, tv, baie cu cabina de dus, scaune si masuta de cafea, telefon, balcon.

LOCALIZARE: Hotelul Montana este amplasat la periferia statiunii Covasna, in imediata apropiere a zonei impadurite, avand o priveliste deosebita asupra intregii statiuni.

ATRACTII TURISTICE: plimbare cu mocanita, vulcanul Balta Dracului, Valea Zanelor, Cetatea, Cheile Varghisului, atelierul de fierarie de la Talisoara, cetatea Ika, Castelul contelui Kalnoky.
SERVICII DE MASA: Se serveste in restaurantul propriu in sistem bufet sau meniu fix. Pranzul este sub forma de meniu fix.

In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

POLITICI: Taxa de statiune in valoare de 3 Lei/zi/persoana se achita la receptie in momentul cazarii.






Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL MONTANA, Covasna, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL MONTANA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL MONTANA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL MONTANA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL MONTANA?

Check-in incepand cu orele 14.00 si check-out pana la ora 10.00.

HOTEL MONTANA este potrivita pentru copii?

Unitatea este potrivita pentru sejururi cu tratament inclus insa copiii sunt bineveniti.

HOTEL MONTANA accepta animale de companie?

Nu se accepta animale de companie in incinta.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL MONTANA?

Restaurant, baza de tratament cu mofeta, lift, ;

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL MONTANA?

Nu exista aceasta posibilitate.

Exista parcare privata la HOTEL MONTANA?

Hotelul dispune de parcare proprie gratuita.

Locatie HOTEL MONTANA, Covasna, Romania