Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT

Stațiuni balneo în România
 | 
Destinații în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Paște în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT, Covasna, Romania

INFORMATII GENERALE:


Dupa modernizarea integrala Caprioara SPA Wellness Resort s-a redeschis in urma unei investitii substantiale, Caprioara SPA Wellness Resort se prezinta pe piata turistica cu o infatisare complet noua a spatiilor de cazare si a celor destinate alimentatiei publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor si gusturilor unei generatii tot mai dinamice

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE:

Singura baza de tratament din statiunea Covasna care va ofera posibilitatea tratamentului cu TECAR TERAPIE (terapie prin radiofrecventa) si SHOCK WAVE (terapie cu unde de soc)

TECAR TERAPIA:
Terapie non invaziva si nedureroasa. Activeaza procesele naturale de autoaparare si antiinflamatorii ajungand in straturile profunde. Singura terapie realizabila imediat dupa trauma sau in faza acuta a unui proces inflamator, reduce perioada de tratament. Tratament facial anti-aging. Efect de lifting accelerat. Efectul antirid vizibil inca de la prima sedinta. Pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea pe termen lung. Tratamentul stimuleaza productia de elasticitate si colagen. Radiofrecventa faciala este o metoda de tratament non chirurgicala, non invaziva si nedureroasa. Radiofrecventa reprezinta un tratament lipsit de riscuri (infectii sau alergii).

TERAPIE SHOCK WAVE:
Tratament non invaziv cu larga aplicabilitate in ortopedie, fizioterapie, urologie, cosmetica. Tratamentul atenueaza rapid durerea si reda mobilitatea articulara. Imbunatateste procesele metabolice din tesuturi. Accelereaza vindecarea. Trateaza simptomele de durere acuta sau cronica. Elimina celulita si reduce celulele adipoase. Undele de soc au efect curativ asupra tesuturilor fiind unicul tratament care reuseste sa stimuleze anumiti factori de crestere in celulele epiteriale. Stimuleaza productia de colagen si favorizeaza tonifierea dermei si epidermei redand pielii un aspect tonic si mai tanar.

In ziua se ckeck in nu se efectueaza tratament.
Tratamentul balnear consta in 3 proceduri/zi la recomandarea medicului din statiune. Se asigura o consultatie medicala la sosire. Procedurile neefectuate in zilele de sambata si duminica se reprogrameaza in celelalte zile ale sejurului. Sambata se efectueaza doar mofeta si baile carbogazoase. Procedurile suplimentare se acorda contra cost, doar la recomandarea medicului balneolog din statiune, nu se pot realiza pe proprie raspundere. Este obligatorie prezentarea in statiune cu bilet de trimitere de la medic si cu cardul de sanatate. Nu se acorda tratament balnear copiilor.


DESCRIERE CAMERE: 263 locuri de cazare, respectiv in 119 camere duble, 17 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati si 4 apartamente.
Dotari camere minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, incalzire si aer conditionat proprii, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.

LOCALIZARE: in centrul statiunii Covasna

ATRACTII TURISTICE: plimbare cu mocanita, vulcanul Balta Dracului, Valea Zanelor, Cetatea, Cheile Varghisului, atelierul de fierarie de la Talisoara, cetatea Ika, Castelul contelui Kalnoky.
POLITICI: Taxa de statiune in valoare de 3 Lei/zi/persoana se achita la receptie in momentul cazarii. Se poate opta pentru serviciul late check-out (maxim ora18:30 ora de check-out) pentru care se va percepe o taxa suplimentara de 50% din valoareacazarii, exclusiv mic dejun, aferenta pachetului pentru care se face prelungirea.

SERVICII DE MASA: Masa se asigura in regim bufet sau fisa cont in cele doua restaurante: Bucovina de 130 locuri si Covasna de 320 locuri. Bar Panoramic la etalul 9. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: 3 sali de conferinta: Allegria 120 locuri, Andante de 180 locuri si Cerbul de 120 locuri.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT, Covasna, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT?

Check-in incepand cu orele 14.00 si check-out pana la ora 12.00.

HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT este potrivita pentru copii?

Copiii sunt bineveniti.

HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT accepta animale de companie?

Nu se accepta animale de companie in locatie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT?

Piscina interioara, baza de tratament, centru de conferinte, bar panoramic la etajul 11

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT?

Aceasta optiune nu este disponibila.

Exista parcare privata la HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT?

Unitatea dispune de parcare proprie pazita si gratuita.

Locatie HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT, Covasna, Romania