Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BULEVARD.

4 stele

   Constanta Vezi pe harta

Litoral Marea Neagra România
 | 
Orașe în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BULEVARD., Constanta, Romania

INFORMATII GENERALE

Fie ca vrei sa faci o vizita la Aqua Magic, fie ca vrei sa vizitezi satul de vacanta sau este doar o calatorie in interes de business - Hotel Bulevard este alegerea ideala.


FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare, lift, piscina, Piano Bar, Restaurant (a la carte; buffet, bucatarie traditionala/internationala; program zilnic 12:00 - 23:00), sali de conferinte, sala de evenimente, terasa restaurant.

Restaurant Bulevard: este deschis zilnic incepand cu orele 12 am - 20 pm, poate acomoda pana la 100 persoane si detine bucatarie proprie cu specific international.

Terasa Restaurant: terasa special amenajata pentru fumatori, poate acomoda pana la 30 de persoane, dotata cu videoproiector poate fi transformata intr-o mini sala de conferinte.

Piano Bar: zona de relaxare, poate acomodata pana la 50 de persoane.

Sala de conferinte Caragiale dispune de pana la 150 de locuri si de dotari ultramoderne: AC, videoproiector, sistem audio, flipchart, consumabile, lumina naturala, toalete proprii. La cerere se pot asigura contra cost si urmatoarele servicii: coffee break, pranz, brunch, cina.

Sala de conferinte Panoramic dispune de pana la 70 - 80 de locuri si de dotari ultramoderne: AC, videoproiector, sistem audio, flipchart, consumabile, lumina naturala, toalete proprii. La cerere se pot asigura contra cost si urmatoarele servicii: coffee break, pranz, brunch, cina.


DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: acces cu cartela, tv, telefon, Wi-Fi, sistem de climatizare, racitor, dus, cosmetice premium, uscator de par, papuci.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL BULEVARD., Constanta, Romania