Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR.

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR., Ciurila (CJ), Romania

INFORMATII GENRALE: Complexul Domeniul Regilor este situat in Ciurila, la caproximativ 15 km de Cluj-Napoca, intr-un cadru natural, frumos, discret si lipsit de aglomeratie. Va asteptam sa descoperiti Domeniul Regilor ca o destinatie ideala atat pentru cei care sunt in tranzit sau in interes de serviciu in zona Clujului, cat si pentru cei care doresc sa petreaca un weekend, o vacanta sau un sejur.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Crama, sala de jocuri (biliard, ping pong, fotbal demasa). Terasa in fata pensiunii pentru aproximativ 150 persoane pentru servit masa. Gradina de vara cu foisoare, bucatarie si bar in aer liber. Loc pentru agrement si manifestari in aer liber. Teren sintetic multifunctional de fotbal si tenis. Centrul SPA este o oaza de relaxare binemeritata dupa rutina zilnica si stresul urban. Acesta dispune de piscina apa dulce 714 m adancime intre1,4-1,7m, bazin apa sarata 8 x 4 m adancime intre 1,4-1,6 m, sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, baie de aburi, cromoterapie, servicii de masaj.Sala de fitness.

DESCRIERE CAMERE: Complexul dispune de 16 camere duble (cu posibilitatea de a adaugat pat suplimentar). camerele sunt dotate cu somiere de hotel, cutelevizor, bai proprii cu cabina de dus, internet wireless. Unele camere au balcon. In camera se pot caza doua persoane (a treiapersoana, daca are peste 4 ani, se cazeaza numai cu par suplimentar).

POLITICI: Check-in: incepand cu ora 14.00, check-out: pana la ora 12.00.

SERVICII DE MASA: Mic dejun intre orele 8.30-10. In functie de gradul deocupare micul dejun poate fi servit individual sau bufet suedez. Micul dejun individual poate fi la alegere omleta, ochiuri sau platou rece, ocafea sau un ceai. In restaurant, terase si gradina de vara nu este permis consumul mancarurilorsi bauturilor de orice fel din exterior. Restaurantul pentru pranz si cina, daca alegeti sa serviti peste, va informam ca folosim pastravproaspat, din ferma proprie. Restaurantul nostru este locul ideal atat pentru oseara de familie, dar si pentru iesiri cu prietenii, zile de nastere si alteocazii speciale.Orar de functionare: Zilnic intre orele 12:00 - 23:00 (Ultimacomanda este la ora 22:00)

FACILITATI EVENIMENTE: sala de conferinte (capacitatea de 60-80 persoane), posibilitate de a organiza diferite evenimente cum ar fii: conferinte, seminarii, training-uri, prezentari de produse. Sala de conferinte dispune de aer conditionat si internet wirelles gratuit pentru ca fiecare desfasurare a evenimentului sa fie cat mai placuta. Pe langa acestea mai puteti beneficia si de alte dotarii cum ar fii: ecran proiectie, video-proiector si flipchart sau va oferim posibilitatea de a lucra cu propria aparatura




Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR., Ciurila (CJ), Romania

Pot achizitiona sejurul la PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR.?

Check in ora 16.00, check out ora 11.00

PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR. este potrivita pentru copii?

Da

PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR. accepta animale de companie?

Nu

Care sunt principalele facilitati la PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR.?

Centru SPA, centru de evenimente, ferma acvacultura

Exista optiunea de all inclusive la PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR.?

N

Exista parcare privata la PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR.?

Da

Locatie PENSIUNEA DOMENIUL REGILOR., Ciurila (CJ), Romania