Cere oferta Cere oferte
Vacante

Tiny Transylvania

4 stele

   Casele Micesti Cj Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Tiny Transylvania, Casele Micesti (CJ), Romania

Tiny Transylvania™ cu cele 3 casute ale sale - Elizabeth®, Valentina® si Transylvania™ - este felul in care ne-am promis ca vom trai de acum incolo: simplu, cu mai putin, feriti de agitatia orasului, dar nu rupti de lume.


Am descoperit placerea de a locui in mijlocul naturii, intr-o casuta de 27 de metri patrati, acum cativa ani.

Poate suna ciudat, dar ne-am dat seama ca intr-un spatiu atat de mic „bagajele” se lasa afara. Caram cu noi mult balast in viata de zi cu zi, la propriu si la figurat.

Un tiny house inseamna mai putin spatiu de depozitare si te invata care iti sunt prioritatile.

Acum cativa ani am lansat Tiny Transylvania pentru a pune la dispozitia celorlalti aceasta experienta unica de care si noi ne-am indragostit.

Tiny Life si cele doua casute ale sale, Elizabeth si Valentina, s-au nascut putin mai tarziu, din dorinta noastra de a darui, de a dedica efortul nostru unei cauze: ajutorarea mamelor nevoite sa isi creasca singure copiii si a tinerilor din casele de copii si sau cu dizabilitati, care isi gasesc mai greu un loc de munca.

Te invitam sa contribui la ea, sa o descoperi in felul tau, intr-un loc special al viitoarelor amintiri cu cineva drag sau, de ce nu, al momentelor in care esti doar tu cu tine.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Tiny Transylvania, Casele Micesti (CJ), Romania