Cere oferta Cere oferte
Vacante

Janka Villa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Janka Villa, Calugareni (GR), Romania

O experienta unica in Transilvania! Un centru de evenimente tip boutique ce ofera facilitati de cazare si restaurant situate in preajma manastirilor renascentiste, in satul Calugareni. Oaspetii nostri se delecteaza cu apartamente confortabile in vila.


Situata intr-o zona retrasa din Transilvania, in satul Calugareni, pensiune Vila Janka ofera cazare in conditii de lux si o experienta unica. Avand doar cinci apartamente, vila este confortabila si primitoare. Patru apartamente luxuriante ofera cazare pentru 6 oaspeti, iar apartamentul Grand Suite ofera spatiu de cazare pentru 8.


Orice te-ar atrage, fie activitatile in natura, cum ar fi drumetiile, experientele de tip off-road sau echitatia, ori activitatile cultural sau istorice precum vizitele la manastirile renascentiste franciscane situate peste drum, ruinele romane sau evenimentele culturale, nicaieri nu este un loc mai potrivit pentru cei interesati de intimitate si relaxare in Transilvania, una dintre zonele cele mai deosebite ale lumii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Janka Villa, Calugareni (GR), Romania