Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL SILVA, Busteni

RO Hotelul este situat pe drumul spre telecabina Busteni- Babele, catre cota 2200.
Hotelul Silva este o constructie moderna cu arhitectura deosebita, perfect integrata in peisajul montan al statiunii. / EN The hotel is located on the road to the Busteni-Babele cable car, at an elevation of 2200 m. Silva Hotel is a modern construction with special architecture, perfectly integrated in the mountain landscape of the resort.
Descriere facilitati:
RO Check-in incepand cu ora 15:00; check-out pana la ora 12:00. La receptie turistii vor achita taxa salvamont, taxa de statiune (1% din valoarea primei nopti de cazare). Se interzice accesul cu animale de companie in spatiile de cazare si masa. / EN Check-in from 15:00; check-out until 12:00. The mountain rescue tax and the resort tax (1% of the first night accommodation rate) have to be paid at the reception desk upon arrival. Pets are not allowed.
Politici:
RO Hotel Restaurant Silva*** dispune de o suprafata de 9600 m2, suprafata destul de generoasa, care ne permite reamenajarea spatiilor, astfel incat sa respectam regulile de distantare sociala si totodata oaspetii sa beneficieze de o vacanta relaxanta. • instalam covoare dezinfectante la intrari, • lnstalam dispozitive cu gel dezinfectant,la receptie,pe terasa si in zonele publice, • pentru pastrarea distantei sociale recomandate, asiguram culoare prestabilite in zonele aglomerate, • marcam locurile de asteptare la receptie, lifturi, si restaurant, • angajatii complexului vor purta masca/viziere si manusi iar starea lor de sanatate va fi monitorizata zilnic, • toate punctele de contact ( manere, intrerupatoare, balustrade, robineti, cartele de acces, butoane lift) vor fi dezinfectate constant, • accesul pe terasa se va face pe o singura intrare, mesele vor fi amplasate la o distanta de 2 m intre ele, si numarul de persoane la o masa va fi limitat la 4, exceptand membrii aceleiasi familii, care au acelasi domiciliu, • personalul de servire va purta manusi si masti/viziere, • ospatarii vor deservi clientii pentru a evita atingerea veselei de catre mai multe persoane, • se va efectua dezinfectia meselor, dupa fiecare client/grup, cu produse biocide avizate, • daca numarul oaspetilor depaseste capacitatea maxima admisa in zona terasei, cu respectarea distantei impuse, vom stabili un program de mai multe serii, cu o programare pealabila impreuna cu fiecare client, • In pauzele dintre serii vom dezinfecta: mesele, scaunele, dozatoarele de apa si expresoarele de cafea, • va exista ,,Registru de evidenta a rezervarilor" astfe incat in caz de imbolnavire sa se poata face ancheta epidemiologica. Personalul va fi instruit cu privire la norme, reguli si masuri impuse! / EN The hotel is applying anti-Covid19 measures.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea Restaurant Silva, categoria 3 stele in sistem a la carte.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL SILVA, Busteni

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Conference room
Hairdryer
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Luggage Storage
Beauty Salon
Payed Parking

Locatie HOTEL SILVA, Busteni