Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC.

Destinații în România
 | 
Orașe în România
 | 
Wellness & Spa in Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC., Bucuresti, Romania

INFORMATII GENERALE
Descoperiti experienta unica a ospitalitatii si a confortului la Ramada Bucharest Parc! Fie ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau doriti sa organizati un eveniment, hotelul ofera cele mai inalte standarde ale serviciilor, intr-un spatiu elegant si intim, in care veti regasi toate facilitatile de care aveti nevoie.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Situat in partea de nord a Bucurestiului, in cea mai prolifica zona de afaceri a orasului si la doar 500 de metri de Centrul Expozitional Romexpo, hotelul Ramada Bucharest Parc pune la dispozitia dumneavoastra camere confortabile, cu o varietate de facilitati, un centru modern de conferinte si de afaceri, restaurantul traditional romanesc La Parc, elegantul si cosmopolitul restaurant Red Pepper cu preparate delicioase internationale, barurile Anais si Vanilla si clubul de wellness, Vitality.
La hotelul Ramada Bucharest Parc se gasesc si un centru de infrumusetare si un magazin de cadouri.

FACILITATI UNITATE
Executive Lounge
Curatatorie si spalatorie
Business Center
Magazin de suveniruri
Coafor
Parcare gratuita
Check-in si Check-out express
Room Service 24 / 24h
Acces la Vitality Club
Shuttle Bus (la cerere)

DESCRIERE CAMERE
Hotelul Ramada Bucharest Parc ofera 300 camere confortabile, cu un design modern si cu toate dotarile high-tech necesare oamenilor de afaceri pentru a avea o calatorie confortabila. La Ramada Bucharest Parc va puteti relaxa si odihni in camerele de tip Standard, Business Class, Apartament sau Penthouse, avand la dispozitie camere nefumatori, dar si pentru persoane cu dizabilitati.
In toate camerele Ramada Bucharest Parc gasiti urmatoarele facilitati:
Televizoare LCD
Acces gratuit la Internet wireless
Seif (de dimensiunea unui laptop)
Halat
Papuci
Uscator de par
Mini Bar
Cofee maker, selectie de ceaiuri, cafea, zahar si o sticla de apa
Fier si masa de calcat
Camerele standard cu pat matrimonial sau cu 2 paturi separate sunt izolate fonic si dispun de aparat de ceai/cafea, selectie gratuita de ceai si cafea, TV LED de 43 inch si aer conditionat. Oaspetii beneficiaza de tarif special redus la accesul zilnic pentru Vitality Wellness Club SPA.
Camerele business cu pat matrimonial sau cu 2 paturi separate sunt izolate fonic si dispun de aparat de ceai/cafea, aparat espresso, selectie gratuita de ceai si cafea, sticla de apa gratuita, TV LED de 43 inch si aer conditionat. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit nelimitat pentru Vitality Wellness Club SPA.
Cu o ambianta speciala si un design clasic, apartamentele spatioase oferite de Ramada Bucharest Parc sunt perfecte pentru un sejur confortabil, atat pentru turisti, cat si pentru calatorii de afaceri. Situate de la etajele 3 pana la 8 si 11-12, apartamentele sunt dotate pe langa facilitatile standard, check-in check-out expres si, de asemenea, acces gratuit la Vitality Wellness Club.

SERVICII DE MASA
Restaurantul La Parc ofera combinatia perfecta de preparate din bucataria romaneasca si internationala, o ambianta traditionala, cu elemente moderne si divertisment live folcloric. Gradina sa este locul perfect unde oaspetii pot petrece o dupa-amiaza sau seara relaxanta.
Restaurantul Jasmine este locul perfect pentru pranzuri de afaceri sau petreceri private si ofera un mediu confortabil si relaxant, o atmosfera calda si informala, precum si posibilitatea de a alege dintr-un meniu international bine echilibrat.
Bucura-te de preparatele noastre internationale in cadrul restaurantului Red Pepper, in stil bistro. Va putem oferi servicii de catering pentru toate gusturile, cu mancaruri delicioase atent selectate din bucataria traditionala si internationala.
Vibrant si cosmopolit, Anais Bar va pune la dispozitie o selectie de bauturi si gustari usoare pe parcursul intregii zile, intr-un mediu placut, cu lumina naturala si o terasa in aer liber, care vor contribui cu siguranta la relaxarea dumneavoastra.
Situat la parterul hotelului si deschis non-stop, va puteti relaxa in cadrul barului Vanilla intr-o atmosfera eleganta, savurand o gustare sau bucurandu-va de bautura preferata. Vanilla Bar este locul ideal pentru intalnirile informale sau pentru pauzele scurte de relaxare din timpul zilei de lucru.

FACILITATI CONFERINTE
Centrul de conferinte dispune de 20 de sali de evenimente, dotate cu cele mai moderne echipamente audiovizuale si cu facilitati special create pentru conferinte, training-uri, seminarii, evenimente corporate si intalniri de afaceri.
Salile pot fi configurate si si compartimentate in spatii de dimensiuni diferite, in functie de tema, tipul si stilul evenimentului dumneavoastra. Cea mai mare sala are o capacitate maxima de 400 de persoane, iar centrul de conferinte poate gazdui orice tip de eveniment: de la congrese si seminarii, pana la evenimente sociale sau private (nunti, botezuri, aniversari, etc.).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC., Bucuresti, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC.?

La HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC check-in-ul se face incepand cu ora 14:00. Check-out-ul se face pana in ora 12:00.

HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC. este potrivit pentru copii?

La HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC copiii sunt bineveniti, insa nu sunt facilitati speciale pentru acestia. ;

HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC. accepta animale de companie?

La HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC este permis accesul cu animale de companie, contra cost.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC.?

La HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC gasim ca facilitati centru de wellness, piscina exterioara (in sezonul cald), piscina interioara. ;

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC.?

Nu exista optiunea de all inclusive la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC, insa se pot achizitiona sejururi cu mic dejun inclus.

Exista parcare privata la HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC.?

HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC dispune de parcare proprie, gratuita. ;

Locatie HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC., Bucuresti, Romania