Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL ARMATTI.

3 stele

   Brasov, Romania Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Orașe în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ARMATTI., Brasov, Romania

INFORMATII GENERALE
Armatti inseamna confort si functionalitate.
Armatti este situat exact in centrul vechi al Brasovului, in vecinatatea celor mai faimoase locatii ale orasului. Este localizat langa Parcul Central, aproape de Cetatea Brasovului si la 5 minute de Piata Sfatului. Aici se gasesc cele mai diverse optiuni culinare in numeroasele restaurante, cafenele si pub-uri din apropierea strazii Republicii. Oaspetii hotelului au acces direct la zona cea mai activa dintre zidurile orasului. Pentru a satisface dorinta de cumparaturi, in apropierea hotelului se afla cel mai mare bulevard comercial al orasului.
Hotelul Armatti este amplasat in spatiul modificat al unei cladiri ultracentrale pentru care s-a mentinut forma si s-a redefinit functionalitatea. S-a imbunatatit structura pentru a crea spatii largi si luminoase si s-a restaurat fatada pastrand linia arhitecturala a cladirilor din vecinatate. Interiorul este conturat de linii si forme bine definite ce asigura un parcurs organic in interiorul hotelului.
Curtea interioara a fost modificata pentru a putea cuprinde pana la 15 locuri de parcare cu acces rapid din zona de receptie si din holul hotelului (parcarea este contra cost). Spatiile destinate parcarii sunt supravegheate video, intimitatea oferita de curtea hotelului fiind intregita de siguranta.

DESCRIERE CAMERE:
Capacitatea de cazare a Hotelului Armatti :
-7 duble standard matrimoniale
-9 duble superioare matrimoniale
-4 duble superioare twin
-2 executive twin
-6 camere executive matrimoniale
-2 Junior Suite
Camera standard matrimoniala: Camera dubla (20 m2), camera cu decor elegant, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, WiFi gratuit, aparat espresso, aparat de ceai, seif in camera, birou, minibar, articole de toaleta gratuite, uscator de par, fier de calcat cu masa de calcat, camera de nefumatori.
Camera superioara matrimoniala: Camera dubla (25 m2), camera cu decor elegant, vedere la munte, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, WiFi gratuit, birou, minibar, articole de toaleta gratuite, aparat de ceai, aparat expresso, fier de calcat cu masa de calcat, uscator de par, seif in camera, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori.
Camera superioara twin: Camera twin (25m2), camera cu decor elegant, vedere la munte, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, WiFi gratuit, birou, minibar, aparat de ceai, aparat expresso, articole de toaleta gratuite, uscator de par, fier de calcat si masa de calcat, minibar, seif in camera, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori
Camera executive matrimoniala: Camera spatioasa (30 m2), unele dintre ele cu balcon (doua camere cu balcon), cu decor elegant, vedere la munte, vedere la oras, zona de relaxare, TV cu ecran plat mare cu canale prin cablu, WiFi gratuit, birou, minibar, articole de toaleta gratuite, uscator de par, fier de calcat si masa de calcat, , aparat de ceai, aparat expresso , seif in camera, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori.
Camera executiva twin: Camera spatioasa (30m2) cu decor elegant, vedere la munte, vedere la oras, zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, WiFi gratuit, birou, minibar, articole de toaleta gratuite, uscator de par si fier de calcat cu masa de calcat, aparat de ceai, aparat expresso, seif in camera, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori,
Junior suite: Camera spatioasa (40 m2), vedere la oras, zona de relaxare, canapea extensibila, TV cu ecran plat prin cablu, WiFi gratuit, aparat de ceai, aparat expresso, fier de calcat cu masa de calcat, birou, minibar, uscator de par, seif in camera, articole de toaleta gratuite, aer conditionat cu 4 trepte de turatie, camera de nefumatori.
Fiecare din cele 30 de camere ale hotelului este amenajata pentru a indeplini cele doua functii imperative unei gazduiri ideale: confortul si ergonomia. Spatiile personale au fost concepute pe un stil hibrid intre dormitor si birou, cu geamuri mari ce permit patrunderea luminii naturale intreaga zi si care tin zumzetul orasului afara in timpul noptii. Camerele Armatti, alaturi de dotarile fiecareia: internet de mare viteza, birou, fier si masa de calcat, espresor, fierbator electric, minibar, Smart TV, wake-up call, climatizare pe 4 cai, uscator de par, pat suplimentar, acces cartela, garanteaza sederi placute si productive. Minibarul din camera este dotat cu o varietate de bauturi, cipsuri si dulciuri. Fiecare camera a hotelului are in dotare un miniseif electronic care se afla in dulap. In toate camerele hotelului sunt disponibile telefoane cu linie directa internationala.

SERVICII DE MASA:
In restaurantul hotelului micul dejun este pregatit si servit in concordanta cu cele mai inalte standarde internationale de calitate si igiena. Micul dejun (bufet suedez) se serveste in Salonul de Mic Dejun aflat la etajul al treilea al hotelului, intre orele 07:00 - 10:00 a.m., in timpul saptamanii si 08:00 a.m. - 11.00 a.m., sambata si duminica.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL ARMATTI., Brasov, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL ARMATTI. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL ARMATTI.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL ARMATTI.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL ARMATTI.?

La Hotel Armatti check-in-ul se face incepand cu ora 15:00. Check-out-ul se face pana in ora 12:00.

HOTEL ARMATTI. este potrivit pentru copii?

La Hotel Armatti copiii sunt bineveniti, insa nu sunt facilitati speciale pentru acestia. ;

HOTEL ARMATTI. accepta animale de companie?

La Hotel Armatti nu este permis accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL ARMATTI.?

La Hotel Armatti gasim ca facilitati restaurant pentru mic dejun. ; ;

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL ARMATTI.?

Nu exista optiunea de all inclusive la Hotel Armatti, insa poti achizitiona sejururi cu mic dejun inclus.

Exista parcare privata la HOTEL ARMATTI.?

Hotel Armatti dispune de parcare proprie, contra cost. ;

Locatie HOTEL ARMATTI., Brasov, Romania