Vacante

GRAND HOTEL

4 stele

   Str Gariinoua Nr 6, Cod 500314, Brasov Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAND HOTEL, Brasov, Romania

Situat intr-o zona linistita, in orasul Brasov, hotelul de patru stele ofera oaspetilor o sedere placuta si relaxanta, bucurandu-se de o panorama minunata. Grand Hotel este locul ideal atat pentru calatoriile in interes de afaceri cat si pentru petrecerea concediului.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 3 camere economy fara balcon, 7 camere standard (doar 4 camere au balcon), 3 camere superior, 6 camere deluxe, 1 junior suite. Camerele superior, deluxe si junior suite au balcon.
Facilitati camere: acces cu cartela magnetica, televizor cu cablu TV, birou de lucru, telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet si minibar.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, bar, gradina interioara.
Servicii: room service, receptionare si transmitere fax, spalatorie, calcatorie.

Locatie:
GRAND HOTEL Brasov este situat intr-o zona linistita, in imediata apropiere a Zoo Brasov si Parc Aventura.

Atractii turistice:
Biserica Neagra, Casa Negustorilor (Podul Batusilor - Cerbul Carpatin), Casa Muresenilor, Cetatea Brasovului, Biblioteca Honterus, Piata Sfatului, Turnul Negru, Turnul Alb, Canalul si Bastionul Graft, Bastionul Tesatorilor, Poarta Ecaterina, Poarta Schei, Strada Sforii, Muzeul Primei Scoli Romanesti, Muzeul de Arta, Biserica Sfantul Nicolae, Sinagoga.

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei,

Check-in: ora 14:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
Masa se serveste in restaurantul propriu.

Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de 2 sali de conferinta dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart si consumabile, sistem de sonorizare, receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Free wireless internet
Laundry
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Garden
Massage
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Luggage storage
Room service
Meeting/Banquet facilities

Locatie GRAND HOTEL, Brasov, Romania